آخرین مطلب

کنسروجات و تغذیه مانده و راهکارهای طب سنتی

🔺 #غذای_مانده

🚫 غذایی که بعد از پخت سرد شود و دوباره گرم شود. هر چقدر هم بیشتر بماند ضررهای آن بیشتر می‌شود.

این غذا خون صالح در بدن تولید نمی‌کند
و باعث افزایش خلط سودای ناصالح در بدن می‌شود.

🔹 غذای مانده منشأ ایجاد سرطان مخصوصا سرطان‌های دستگاه گوارش و انواع کیست ها در بدن می‌شود.

🔴 یکی از انواع غذای مانده، انواع کنسروهای بازاری است که البته با اضافه شدن مواد نگهدارنده، سمیت و ضرر آن بسیار بیشتر می‌شود.

°Join: @Soudavi

/////////////////////////////////////

‍ 👈 در کنسروها از مواد نگهدارنده به نام ” ادتا ” استفاده می شود.

⚠️ “ادتا” بدن انسان را دچار کم خونی و فقر آهن می کند.

💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید