آخرین مطلب

سیرترشی و خاصیت آن بر مبنای طب سنتی

جالب بدانید ، سیرترشی طبق نظرات متخصصان طب سنتی برای همه مزاج‌ها توصیه می‌شود و سیر ترشی ۷ ساله به دلیل خاصیت فراوانی ڪه دارد در درمان بسیاری از بیماری‌ها موثر است !

🔹 خونساز و مصفای خون
🔹 مفتح عروق ڪرونر قلبی و عروق مغزیست
🔹 هضم‌ڪننده غذا‌های سنگین
🔹 دفع‌ڪننده سنگ ڪیسه صفرا
🔹 ڪاهنده چربی ڪلسترول خون
🔹 ضدعفونی‌ڪننده محیط معده
🔹 پاڪسازی‌ڪننده خون و ڪبد

@soroshesalamati

💊🔰 سیر ترشی ؛ به سبک متفاوت

🔸کسانی که با مصرف سیر ترشی دچار سوزش معده و افت فشار می شوند و با طعم ترش و تند ترشی چندان سازگار نیستند، می توانند با افزودن شیره انگور به سرکه، سیر ترشی را مصرف کنند.
.
🔹برای تهیه این سیر ترشی، ابتدا سرکه را حرارت داده و سپس سیر و شیره انگور و مقداری نمک را اضافه کرده و پس از اینکه حدود بیست دقیقه جوشید، گاز را خاموش کرده و پس از خنک شدن، در شیشه مورد نظر برای نگهداری ترشی ریخته می شود.

✔️ در این روش، نیازی به نگهداری چندساله سیر ترشی نیست!
.
⚠️ به خاطر داشته باشیم سیر باعث تشدید اثر داروهای رقیق کننده خون و فشارخون می گردد.

🖋 دکتر سجاد صادقی ( متخصص طب سنتی ایرانی)

#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
👉 @persianmedicine 👈