💊💊💊💊بادمجان را هرگز سرخ نکنید !❌
▫️خوردن بادمجان به صورت خام و پخته موجب تقویت استخوان، کاهش استرس، کنترل دیابت و سلامت قلب میشود.
+ اما سرخ کرده آن به دلیل جذب بالای چربی موجب نابودی قلب میشود.
🍃🌺 به ما بپیوندید برای زندگی سالم و بدون دیابت🌺🍃
💉 @diabet_iran💊
توصیه موکد میشه بادمجان به روش بخارپز + یا به روش روی سنگ کوره نانوایی پخته و میل شود
سوداوی ها و کسانیکه دارای غلظت خون هستند پرهیز کنند و یا درایام آنفولانزا مصرف نشود
//////////////////////////////////////
🅾️مضرات مصرف زیاد #بادمجان
🍆 مصرف زیاد آن باعث تیرگی پوست، غلظت خون، واریس، تشدید غم و اندوه، افسردگی، ضعف معده، درد چشم سوداوی، بواسیر و کولیت می شود.
🍆 اگرچه طبع بادمجان گرم و خشک است با این وجود در تولید سودا موثر است، لذا مصرف آن در فصل پاییز توصیه نمی شود.
@soroshesalamati
/////////////////////////////////
👈 مضرات مصرف زیاد بادمجان
🔸سردرد
🔸بواسیر
🔸درد پهلو
🔸چشم درد
🔸جوش های دهان
🔸زرد شدن پوست
👈بهتر است با گوشت پخته شود تا برای بدن مفید باشد.
👈خوردن آن با سرکه موجب یبوست میشود.
⬅️منبع:کانال ترفند
💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
////////////////////////////
🔺 مشکلاتی که بادمجان برای شما می تواند ایجاد کند
🔸 بادمجان کوچک(نارس) باعث ایجاد لکههای سیاه صورت سردرد و جوشهای دهان میشود.
🔸 وجود آلکالوئید سولاتین حتی مقادیر کم آن در معدههای ضعیف ممکن است اختلالات مسمومیتی ضعیفی ایجاد کند.
🔸 و همچنین مصرف زیاد و به تنهایی بادمجان امکان ایجاد درد پهلو، زهار( روییدن موروی الت تناسلی )، بواسیر و درد چشم سوداوی را در پی خواهد داشت.
🔸به همین علت پخت آن با گوشت و روغن و گاهی با سرکه یا آب انار ترش و شیرین توصیه شده است.
🌿 @TebbolAeme 🌿