آب نمک در سرماخوردگی
استفاده از انواع محلول های نمکی برای تسکین بافت ملتهب و باز کردن مجاری بینی در ابتدای سرماخوردگی یک راهکار ایمن و ساده در #بارداری و غیر بارداری است.
.
در انتهای #سرماخوردگی نیز که ترشحات غلیظ تر می شوند، استفاده از این محلول ها برای شل کردن مخاط بینی و جلوگیری از عفونی شدن ترشحات کاربرد دارد. .
برای این کار میتوانید از قطره یا اسپری کلرور سدیم استفاده کنید.
البته شستشوی بینی با سرم شستشو و سرنگ یا وسیله ای به نام «بینی شوی» کارایی بهتری دارد.
#بینی_شوی را می تواند از داروخانه ها تهیه کنید.
.
هنگام گلودرد مخصوصا در ابتدای صبح، می توانید از #غرغره_آب_نمک گرم رقیق بهره ببرید.
خانم های باردار می توانند به آب نمک غرغره خود، دمکرده صاف شده بابونه نیز اضافه کنند.
سایر افراد میتوانند بعد از غرغره با دمنوش #بابونه، آن را قورت هم دهند!
#دکترفاطمه_مرادی
پزشک و #متخصص_طب_ایرانی
@drfamoradi
#سرماخوردگی_بارداری_طب_سنتی
#سرماخوردگی_بارداری
//////////////////////////////////////////////
معارفی : روش آب نمک برای غرغره با اندکی عرق آویشن هم نظر بنده هست
یا با جوش شیرین غرغره شود
با با اندکی سرکه طبیعی غرغره شود
تا چهارمرحله در یک روز
//////////////////////////////////////
@drfamoradi
لیمو در سرماخوردگی
.
.
لیموی ترش و شیرین هر دو در درمان علایم #سرماخوردگی بسیار مفیدند.
هنگامی که اولین علایم سرماخوردگی را در خود احساس کردید، مصرف شربت لیمو ترش تازه با عسل را شروع کنید.
این شربت را حداقل ۳ بار در روز و با آب ولرم میل کنید.
.
نوشیدن #شربت_لیموترش_عسل به افرادی که در مجاورت یک فرد سرماخورده در منزل به سر می برند نیز توصیه می شود، چرا که موجب افزایش ایمنی بدن آنها علیه ویروس های سرماخوردگی می شود. .
اگر خارش شدید حلق یا بینی دارید، به جای عسل از کمی شکر استفاده کنید.
.
.
#دکترفاطمه_مرادی
پزشک و #متخصص_طب_ایرانی
.
.
@@drfamoradi
باید و نبایدهای غذایی در سرماخوردگی از منظر #طب_ایرانی
.
۱٫ با اولین علایم سرماخوردگی، پرخوری را کنار بگذارید!
.
۲٫ تا درمان کامل #سرماخوردگی از مصرف غذاهای سنگین، چرب، تند و ترش، ماست، بستنی و خوراکی های خیلی سرد خودداری کنید.
.
۳٫ در صورت داشتن تب، از مصرف چند دسته خوراکی پرهیز کنید: شیر، گوشت قرمز و میوه های آبداری مثل هندوانه و خربزه.
.
۴٫ بهترین غذا در چند روز ابتدای آبریزش رقیق، سوپ جو است. هر زمان که احساس گرسنگی یا ضعف کردید یک پیاله از این سوپ را بخورید.
شاید این زمان برای شما، هر یکی دو ساعت باشد.
.
#سوپ_سرماخوردگی را با کمی گوشت مرغ تازه، جو پرک، هویج، سبزی تازه جعفری و گشنیز تهیه و با لیمو ترش تازه میل کنید.
افزودن شلغم نیز به این سوپ مفید است.
در این سوپ، رشته، قارچ، ذرت، شیر یا خامه نریزید.
.
.
#دکترفاطمه_مرادی
پزشک و #متخصص_طب_ایرانی
.
.
@drfamoradi
////////////////////////////////////////////
drfamoradi