آخرین مطلب

ریفلاکس معده و راهکارهای طب سنتی

🔰دمنوشی برای کاهش ریفلاکس

✅ نوشیدن یک‌ استکان دمنوش ترکیبی به و گل محمدی، همراه با قدری زنجبیل و عسل، حدود ۳۰ دقیقه پس از غذا برای کاهش ریفلاکس مفید است.
🔸این ترکیب باید خوبِ خوب دم بکشد تا مزه آن کمی گس و دبش درآید، یک‌قاشق چای‌خوری عسل و سر قاشق چای‌خوری زنجبیل برای یک استکان از این دمنوش کافی است.

⛔️ نوشیدن این ترکیب در ریفلاکس تلخ ممنوع است.

🖊دکتر  مجید انوشیروانی (متخصص طب سنتی ایران)

#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران

👉 @persianmedicine 👈

برای زنان باردار ممنوع