آخرین مطلب

قند و شکرسفید با نگاهی به طب سنتی چه مضراتی برای اندامها دارد

🔴قند و شکرسفید با نگاهی به طب سنتی چه مضراتی برای اندامها دارد ❗️❗️
۱- وقتی قند و شکر و حتی نبات را در شیرینی جات و شکلات و آب میوه کارخانه ای و بیسکویت جات مخلوط می کنیم اسید اوریک بالا میرود و عارضه های روماتیسم و دردهای استخوانی و مفصلی فعال میگردد . و در زنها کیست های تخمدان و فیبروم و میوم میشود و ضعف اعصاب و ریزش مو و شوره مورا تقویت می کند .
۲- سایر بیماریها بالاختصار گفته میشود ::
افزایش کبد چرب با گرید های یک و دو و سه + دیابت ناشی از شیرینی جات غیرطبیعی +سردردهای متنوع+فعال شدن آلزایمر و کاهش هوش + خرابی لثه و دندانها +دردهای مفصلی + تخریب طراوت پوست و لکه دارشدن پوستهای بدن + فعال شدن میگرن +فعال شدن عروق در گرفتگی و ریزش موهای پاها+ رشد سده ها ( غده ها یا همان سرطان پروستات و پستان و…) + زخمی شدن کیسه صفرا و سنگ گرفتن کیسه صفرا و یبوست توام با رنگی مشکی و تیره مدفوع +اختلال در ترکیبات خون در افراد متفاوت برپایه مزاجها و خلط غالب( قند خون و چربی خون و غلظت خون و فشارخون ) چاقی های پف کرده + سوداوی شدن خلط خونی + خلاصه کلام زیاده روی در مصرف سبب مرگ بی صدا بنام سکته ها و مرگ تدریجی و بیماریهای ناشناخته
📚📚📚📚
جایگزین قند و شکر سفید چیست :
توت + خرما + کشمش های متنوع +مویز + عسل + انواع شیره های گیاهی نظیر ( خرما و توت و انگور)+ مصرف شکرسرخ همانند اجدادمان

@tajarobteb5
@TajarobTeb

°Join: @Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12

👈مصرف بیش از حد قند و شکر علاوه بر بیماری دیابت، با افزایش سطح گلوکز خون، باعث ابتلا به آلزایمر و فراموشی می شود.

💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید