غذاهای نفاخ

غذاهای دیرهضم

مواد غذایی ترش (مخصوصاً سرکه)

در صورت عادت به پرخوری میزان مصرف غذا و آب را کم نمایند

پرهیز از موادی که فاسد کننده مزاج مغز هستند مثل مصرف زیاد خرما، شنبلیله، عدس

پرهیز از خواب بعد از غذا و زیادی خواب شب

پرهیز از مصرف غذاهای بخار زا مثل سیر، پیاز، تره، خردل و نفاخ و دیر هضم

پرهیز از غذاها و ادویه های سردرد آور مثل گردو، شاهدانه، زعفران، دارچین

پرهیز از شیر برای مبتلایان به ضعف مغز

 نکته: ماساژ و مشت و مال به عنوان درمان مشترک در اکثر انواع سر درد استفاده می شود

محقق طب سنتی و اسلامی:علی مهربانی