آخرین مطلب

مدفوع شناسی و شناخت مراحل هضم بر مبنای طب سنتی

💊💊💊⛔️⛔️⛔️💢 نشانه‌های هضم کامل در دیدگاه طب ایرانی

👈 از ویژگی های مدفوع می‌توان فهمید که هضم کامل انجام شده است یا خیر❗️

۱⃣ بو
مدفوع بوی بد نداشته باشد. (بوی تلخی، بوی عفونی، بوی ترشیدگی)

۲⃣ رنگ
رنگ مدفوع با رنگ غذای خورده شده مطابقت داشته باشد (رنگ عمده مدفوع زرد خرمایی است یا همان زرد مایل به قهوه‌ای است) ولی اگر غذاهای رنگین تر خورده شود (قرمه یا کوکو سبزی) طبیعتاً به تیرگی می‌زند.
اگر شیر برنج خورده شود و رنگ مدفوع سبز شود، نشان دهنده عدم هضم کامل بوده یا چنانچه زعفران پلو خورده شود ولی رنگ مدفوع سفید شود نشان دهنده انسداد در مجرای صفراوی می‌باشد و به رنگ کشکاب خارج شده است.

۳⃣ حجم
حجم مدفوع باید با حجم مواد غذایی خورده شده مساوی باشد. ( اگر کمتر یا بیشتر باشد اشکال دارد)

۴⃣ قوام
مدفوع باید قوامش قوام عسل خام باشد.(یعنی هنگام خروج لایه لایه روی هم سوار شود بعد از چند دقیقه همه مدفوع یک تکه شده و به صورت یک خمیر یکدست در آید)

مدفوع هنگام خروج نباید تکه تکه بیاید یا ناگهان تخلیه شود، بلکه می‌بایست آرام آرام و پیوسته بیاید.

👉https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ  🌸🍃

///////////////////////////////////

✅بهترین زمانِ دفع مدفوع،صبح پس از بیدارشدن است

✍️زیراروده کوچک ضمن هضم کامل غذای دیروز،سموم بدن رانیزدرروده بزرگ جمع آوری کرده وبهترست این موادمضرقبل ازوروددوباره غذا،دفع شوند😎

@soroshesalamati