خرما و مزایای آن بر مبنای طب اسلامی و طب سنتی و مصلحات خرما
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺 خواص خرما:🌴
⚡️مزاج آن گرم وبسته به نوع خرما, گرم وتر یا گرم وخشک میباشد.
⚡️کثیرالغذا و تولید کننده خون متین است.
⚡️در امراض سرد و بلغمی، کمردرد و سایر بیماری های مفصلی وبیماری های ریوی سرد مفید است.
⚡️ خیساندن آن در شیر تازه همراه با دارچین, در تقویت نیروی جنسی مفید است.
⚡️ مداوم خوردن آن با مغز بادام, فوق العاده چاق کننده بدن، محرک نیروی جنسی، مقوی کلیه و ملین می باشد.
⚡️ زیاد خوردن آن در گرم مزاجان و سرزمین های گرم, برای دندان، چشم وحنجره, مضرو باعث تولید خون سوخته و سوداوی و ایجاد سردرد می شود.
مصلحات آن:✅
آب انار، بادام، سکنجبین، خشخاش، گلاب، سرکه، کاهو
تصحیح متن ونگارش:باقری محقق طب اسلامی سنتی وکارشناس علوم قرآنی🍀
مطلب فوق 👆🏻کاری ازمجموعه احیاء طب اسلامی سنتی ومؤسسه پرتوسبزهستی بانظارت استاد طالقانی
@Mezajshenasi12
http://Telegram.me/Mezajshenasi12
//////////////////////////////////////////////
خرما
خرما ماده غذایی خوش طعم و پرطرفداری است که خواص زیادی برای سلامت بدن بهویژه قلب دارد، انواع خرما به عنوان یک ماده غذایی بسیار مفید برای اندامهای بدن محسوب می شود،همراهان سبز نتایج شگفت آوری از خواص این ماده غذایی برای سلامت انسان وجود دارد که در ادامه این مطلب برای شما خواهیم گفت. خرما منبع غنی از قندهای ساده ای چون گلوکز، فروکتوز و ساکاروز محسوب می شود و به همین علت یک ماده انرژیزا با قدرت جذب سریع برای بدن است، متخصصان تغذیه به ورزشکاران توصیه میکنند که قبل و پس از تمرینهای ورزشی ۲ وعده خرما مصرف کنند تا انرژی لازم برای فعالیت های بدنی تامین شود، افزون بر این خرما در بهبود عملکرد مغز موثر است و انرژی لازم برای تقویت حافظه و تمرکز را به مغز میرساند و به همین علت متخصصان خرما را در برنامه غذایی کودکان و سالخوردگان قرار میدهند تا قدرت یادگیری کودکان افزایش پیدا کند و افراد مسن از خطر ابتلا به آلزایمر در امان بمانند.
خرما و سرطان
خرما غنی ازمنیزیم است و این ماده باعث تقویت دستگاه ایمنی بدن میشود. منیزیم التهاب را در بدن کاهش میدهد. التهاب دلیل اصلی بسیاری از بیماریها و از جمله انواع سرطان است. خرما دارای آنتیاکسیدان هاست که با رادیکالهای آزاد میجنگند. خوردن خرما از امکان ابتلا به سرطان معده و روده را کاهش میدهد.
خرما و سکته
این ماده غذایی منبع غنی از پتاسیم است که نقش مهمی در سلامت قلب دارد،مصرف روزانه خرما مانع سختشدن رگها میشود که در نتیجه از بروز سکته قلبی جلوگیری می کند، سختشدن رگها در اثر افزایش کلسترول بد خون بروز می کند و مصرف روزانه ۱۰۰ گرم خرما برای مدت ۴ هفته باعث می شود که تری گلیسیریدها در بدن به میزان ۱۵درصد کاهش پیدا کند و چربی در خون به میزان ۳۳درصد اکسیده شود و همه این موارد بدون افزایش قند خون رخ می دهد.
خرماو زخم معده
خرما، بهدلیل خاصیت تنظیمکننده ای دستگاه گوارش، از قرنها پیش برای درمان زخم معده مورد استفاده قرار می گرفته است، خرما، موجب کاهش التهاب حاصل از زخم معده می شود همچنین مصرف این ماده غذایی در درمان زخم معده موثرتر از مصرف دارو است.
خرما و کم خونی
خرما منبع غنی از آهن است و ماده اصلی در هموگلبین خون محسوب می شود، کمبود آهن در بدن منجر به کمخونی میشود و به همین علت مصرف روزانه خرما مقدار لازم آهن را به بدن میرساند و از بروز کمخونی به خصوص در کودکان و زنان باردار جلوگیری میکند زیرا ۱۰۰ گرم خرما حاوی ۹/۰ میلی گرم آهن است.
گروه تحقیقات جامعه گیاه درمانی ایران
http://www.ihms.ir
کانال جامعه گیاه درمانی ایران،آشنایی با دنیای گیاهان دارویی وطب سنتی
http://telegram.me/joinchat/BaEuzDvIBJKUjgNrsvGwlg
/////////////////////////////////////
//////////////////////////////////////////////////////////////
👈خانمهایی که بامعده خالی،زیادخرمامصرف میکنندکمتردچارکمخونی ورنگ پریدگی میشوندوبدنی سالم ومقاوم دربرابرباکتریها و ویروسها خواهند داشت.
💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید
/////////////////////////////////
🔴 خرما کاهنده افسردگی است مخصوصا اگر با گردو مصرف شود باعث آرامش میشود و غصه را کـاهش میدهد
برای همین در مراسم های عزاداری از خرما و گردو استفاده میشود
آنچه نمیدانستی🤔👇
https://eitaa.com/joinchat/349241597Ccfa393e1d8
//////////////////////////////////////
🔹صبح ها خرمابخورید !
کسی که بامعده خالی خرما میخورد، کمتر دچار کمخونی میشود و بدنی مقاوم در برابر بیماریها خواهد داشت، خرما با افزایش سوخت و ساز بدن باعث لاغری نیز می شود.
اگر خرما را با آب یا خیار همزمان مصرف کنید باعث افزایش وزن مفید میشود.
✔️خرما خشک بهتراز خرماتر هست
@mf_eslami