⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️دلیل مضر بودن سرخ کردنی:
درجه حرارت ان ۲۵۰ تا ۳۰۰ درجه سانتی گراد میرسه
غذا تبدیل به بیو شیمی میشه یعنی کربن و عوارض متعددی در بدن انسان روی میده
°Join: @Soudavi
سرخکردنیها پیرتان میکنند!
هرچیز در روغن با حرارت زیاد سرخ شود ،
سلولهای بدن را در معرض فرسودگی و پیرشدگی قرار میدهند و تجمع بافت و بیماری را منجر می شوند.
@soroshesalamati
/////////////////////////////////////
❗️سرخ کردنی ها پیرتان میکنند !🍗
🔸هر آنچه به مدت طولانی در روغن سرخ شود باعث تسریع فرآیندهای التهابی در بدن میشود.
➕این فرآیندها، سلولهای بدن را در معرض فرسودگی و پیرشدگی قرار میدهند.
@mahdyarteb
تجارب طب سنتی و اسلامی حسین معارفی تجارب طب سنتی و اسلامی