آخرین مطلب

سرخکردنی و مضراتش بر مبنای طب سنتی

⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️دلیل مضر بودن سرخ کردنی:
درجه حرارت ان ۲۵۰ تا ۳۰۰ درجه سانتی گراد میرسه
غذا تبدیل به بیو شیمی میشه یعنی کربن و عوارض متعددی در بدن انسان روی میده

°Join: @Soudavi

سرخ‌کردنی‌ها پیرتان میکنند!
هرچیز در روغن با حرارت زیاد سرخ شود ،
سلول‌های بدن را در معرض فرسودگی و پیرشدگی قرار می‌دهند و تجمع بافت و بیماری را منجر می شوند.

@soroshesalamati