💊
🔴 توصیههای #غذایی در فصل #پاییز
درفصل پاییز باید از خوردنیها و نوشیدنیهای مایل به #گرمی و #تری میل کرد، مانند :
۱. گوشت گوسفند
۲. مویز،کشمش
۳. سیب، گلابی،زردک، شلغم، زیتون، رطب(در حد کم)، عسل، شربت عسل
۴. مغز خشکبار خصوصاً بادام درختی( یا شیر بادام که بسیار مناسب این فصل است).
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.
فصل هلیم و کله پاچه🌟
🔻باید توجه داشت که در فصول سرد سال ، برخلاف فصول گرم ، دستگاه گوارش انسان قوی تر می شود و بهتر است از غذاهای سنگین تر استفاده شود .
🔹مصرف سنتی #هلیم ، #آش ها ، #آبگوشت ها ، #کله_پاچه و …. در فصل پاییز و زمستان ، از همین آموزه پزشکی_بهداشتی ناشی می شود اما
باز هم متاسفانه امروزه فراموش شده و مردم ما بدون توجه به شرایط فصل و اقلیم و سن و مزاج خود ، می خورند و می آشامند و در نتیجه می بینیم👇
👈در فصل تابستان ، برخی مرکبات در دسترس اند و اتفاقا بهای بالاتری هم دارند یا مصرف هلیم گندم و کله پاچه و آبگوشت ، در ظهرهای گرم تابستان شایع شده است و در مقابل، در روزهای سرد سال ، مردم ما از هندوانه و گوجه و خیار و لبنیات زیاد دست نمیکشند !!
نکته🌟
🔸خوردن #انار بعد از هر نوع غذایی بلامانع است بجز #هلیم
🌸سلامت وتندرست باشید🌸
🖊دکتر ناصر رضایی پور(متخصص طب سنتی)
🆔@drmmohebi🌸