💊💊💊💊🔴 توصیههای غذایی در فصل پاییز
درفصل پاییز باید از خوردنیها و نوشیدنیهای مایل به #گرمی و #تری میل کرد، مانند :
۱. گوشت گوسفند
۲. مویز،کشمش
۳. سیب، گلابی،زردک، شلغم، زیتون، رطب(در حد کم)، عسل، شربت عسل
۴. مغز خشکبار خصوصاً بادام درختی( یا شیر بادام که بسیار مناسب این فصل است).
@drzohoor_matab
/////////////////////////////////////
🍂قوانین طلائی #خوردن و #آشامیدن در فصل پاییز 🍂
🍁در فصل پاییز باید تا جایی که ممکن است، تری بدن را افزایش دهیم.
🍁از رفتارهایی که موجب خشک تر و سردتر شدن بدن می شوند پرهیز نماییم.
✅توصیه میشود در این فصل ،
با دقت و وسواس بیشتری از غذاهایی چون 👇
❌غذاهای مانده ، گوشت گاو و گوساله ، کنسروها و کمپوت ها ، سوسیس و کالباس و فست فودها ، ادویه های تند و تیز ، ترشی ها ، سرخ کردنی ها ، بادمجان ، عدس ، قارچ ،پنیرشور ، ماست و دوغ ترش ، کشک ، کلم و گل کلم ، رب و سس ها ، غذاهای مانده و گوشت نمک سود ، چای پررنگ ، یخ ، شوری ها ،چیپس و پفک و امثال آنها و … پرهیز شود.
🌸سلامت و تندرست باشید🌸
🖊دکتر مژگان تن ساز(متخصص طب سنتی ایران)
🆔@drmmohebbi🌸