💢سلامتی 💢
🔸 اگر برای جلوگیری از چرب شدن کبد خود کاهو می خورید یادتان باشد از ریختن سس بر روی آن پرهیز کنید
🔹 سس های مایونز و فرانسوی به شدت موجب افزایش چرب شدن کبد می شود.
@soroshesalamati
/////////////////////////////
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
🔴مواردی که به کبد آسیب میزنند و دشمن کبد هستند. بدترین و مضرترین، رعایت نکردن اصول تغذیه مثل درهمخوری برهم خوری
✍️یعنی مصرف غذاهای مختلف با ویژگیهای مختلف مزاجی و هضمی، سبب بدگواری به ویژه مشکلاتی در کبد میگردد
زیاده روی در مصرف سردیها و زیاده روی در مصرف گرمیها به خصوص در افراد گرم مزاج در فصول گرم
مصرف زیاد ترشیها(حتی سرکه و آبغوره خانگی) و مصرف ماست، دوغ و خیار بدون مصلحاتی مانند نعنا، آویشن به ویژه در افراد با مزاج سرد وتر میتواند موجب بروز کبد چرب شود خوردن شیرینی با شکم سیر
خوردن زیاد غذاهای سرخ شده چرب و مانده و بیات و مصرف سسها و غذاهای غلیظ و لزج مانند سیبزمینی، ماکارونی، و لازانیا و قارچ
توجه: پاستیل نه استخوانساز است و نه غضروفساز..، بلکه با توجه به حجم زیاد افزودنیها و اسانس، یکی از دشمنان بزرگ کبد است و مصرف آن در کودکان سبب بیشفعالی، یبوست و مشکلات کبدی میشود
☜【طب شیعه】
🍏 @tebshia20🌿
/////////////////////////////////////
🚫 به خاطر کبدت این دو کار رو انجام نده!
۱️⃣ خوردن آب و مایعات سرد و یخ مانند انواع نوشابه، دلستر، دوغ وشربت از بزرگترین علل نابودی کبد است و بسیاری از افرادی که در انتظار “پیوند کبد” هستند به نوشیدن آب یخ علاقه داشته اند.
۲️⃣ دومین موضوع سریع خوردن و خوب نجویدن غذاست (حداقل چهل مرتبه) که غذا بصورت خام وارد مجاری کبدی شده باعث انسداد و نابودی کبد می گردد.
#طب_سنتی #سلامتی #کبد
@spi_nabi