آخرین مطلب

استخوان سازی با سنجد و انجیر بر مبنای طب سنتی

✅ دو اکسیر استخوان ساز که کل سال باید از آن بهره برد

👈 غذای ساق و استخوان بندی و ساختار بدن برای کهنسالان، میانسالان کودکان و زنان انجیر است!

👈 اگر بخواهیم مداوم مصرف کنیم شبی یک عدد مناسب است اما اگر بیماری مربوط به استخوان داشته باشیم روزی ۷ عدد مصرف می کنیم تا به تعادل برسیم.

👈 یک انسان اگر بخواهد استخوان بندی سالمی داشته باشد باید سالی ۳۶۵ عدد انجیر میل کند.

👈 سنجد پس از انجیر است. روزی یک عدد سنجد (یا یک قاشق پودر سنجد) با هسته میل کنید. اینقدر بمکید تا مغز هسته جذب شود.

👈 قدما روی حکمت کار انجام می دادند. سنجد جزو غذاهای هفت سین ضروری کل سال بود به این دلیل که گوشتش گوشت، پوستش پوست و هسته اش استخوان می رویاند.

«برگرفته از بیانات ارزنده حکیم حسین خیراندیش، پدر طب سنتی»

💠 کانال طب سنتی سورِنا
👇👇👇👇
🌐 @SorenaNews
💠 www.sorenaNews.com