آخرین مطلب

دمنوش گل گاوزبان و خاصیت آن بر مبنای طب سنتی

🌹🔰#دمنوش گل گاو زبان🌿

🔹طبیعت : گرم و تر
🔸خاصیت :
آرام بخش ، خواب آور ،رفع سردردهای عصبی ، رفع تنگی نفس ، افزایش دهنده فشار خون ، ضد دردهای کلیوی ، رفع ناراحتی پروستات ، ضد سودا و صفرا

✅خونرسانی به مغز را زیاد میکند .

🍃در تحقیقات جدید اثر آن در درمان افسردگی و وسواس اثبات شده است .

🚫موارد منع مصرف👇
در بارداری و شیردهی توصیه نمی شود.

🌸سلامت و تندرست باشید🌸

🆔 @drmmohebi

🌺 دمنوش گل گاوزبان و لیموعمانی🌺
————————————————

مواد لازم:
گل گاوزبان ۳ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی ۲عدد
عسل ۲ قاشق مرباخوری در هر لیوان
آب جوش ۴ لیوان
————————————————
📝 طرز تهیه:
لیموعمانی‌ها را سوراخ و یا از وسط نصف کنید، به همراه گل گاوزبان و آب جوش در قوری چینی بریزید و اجازه دهید روی حرارت غیرمستقیم به مدت ۳۰ دقیقه دم بکشد.
سپس دم‌کرده را در یک لیوان و یا فنجان بزرگ بریزید، عسل یا نبات را بیفزایید و هم بزنید تا کاملاً ‌حل شود و به آرامی میل کنید.
————————————————
خواص👇👇
🔅 این نوشیدنی آرام‌بخش است و برای پایین آوردن فشارخون و نیز رفع ناراحتی پروستات بسیار مفید است.

🔅 همچنین برای کاهش دردهای ابتدای قاعدگی مفید است.

🔅 در صورتی که گاوزبان بدون لیموعمانی مورد استفاده قرار گیرد باعث بالا رفتن فشار خون خواهد شد و برای کسانی که دچار افت فشار و ضعف شده اند مناسب تر است.

🌿 @TebbolAeme 🌿

📚دمنوش گل گاوزبان

لسان‌الثور که به فارسی گل گاو زبان نامیده می‌شود. مزاج نوع موجود این گیاه در ایران گرم و تر است.
گلی است لاجوردی که قوت آن تا هفت سال باقی می‌ماند. گل‌های نوع ایرانی لوله‌ای شکل است.
گیاهی علفی و یک ساله است که ارتفاع ساقه آن تا ۶۰ سانتی‌متر می‌رسد. ساقه آن شیاردار و خاردار و برگ‌های آن ساده و مخملی و پوشیده از تارهای خشن است که هنگام چیدن گیاه، گزیدگی ملایمی در دست‌ها احساس می‌شود.
این گیاه خودرو است که در دامنه کوه‌های البرز می‌روید و دارای گونه‌های زیادی است. بخش مصرفی گیاه برگ‌ها و گل‌های آن است.
برای تهیه این دمنوش، برگ و گل آن را باید از مکان‌ها و عطاری‎های معتبر، خریداری کرد چون گاهی در مخلوط کردن برگ‌ها و گل‌ها در برخی عطاری‌ها و مراکز فروش این محصولات تقلب اتفاق می‌افتد.
به طور مداوم از این دمنوش استفاده نکنید چون مسمومیت کبدی به همراه خواهد داشت. (می‎توان پس از ۵ روز استفاده از آن در صورت نیاز، ۳ روز فاصله انداخته و سپس دوباره مصرف کرد).
روزانه بیش از دو فنجان از دمنوش گل گاوزبان مصرف نکنید.
دمنوش گل گاوزبان را همراه با غذا مصرف نکنید، بلکه باید یک ساعت قبل و بعد از غذا آن را مصرف کرد تا معده خالی باشد و اثر آن بهتر باشد.
بهترین روش تهیه این دمنوش، مخلوط کردن گل و آب‌جوش و دم کردن آن به مدت حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت غیرمستقیم مانند بخار کتری یا سماور است.
برای دم کردن گل گاوزبان بیش از ۱۰ الی دقیقه، زمان لازم نیست، چون ممکن است عطر، طعم و خاصیت آن در اثر دم کردن طولانی‌مدت از دست برود.
بهترین شیرین‌کننده‌ این دمنوش، مقداری نبات یا عسل است که می‌توان نبات را از همان ابتدا داخل قوری دمنوش انداخت.

۱۲ نوشیدنی نشاط آور و مقوی