آخرین مطلب

غذای ترش و غذای شیرین و بررسی مزاج آنها بر مبنای طب سنتی

💊💊💊💊💊👇👇👇👇
🔰غذاها و مزه ها✨
🌟بخش اول (۱)

🔻مزه ی غذاها تا حدودی می تواند نشانگر مزاج آنها باشد.

☘️غذای ترش :

🔹معمولا مزاج سرد و خشک
🔹مصرف زیاد آنها لاغرکننده بدن است
🔹ناسازگار با طبیعت بوده و باعث سرعت پیری می شود.
🔹از تولید صفرا و جوشش خون جلوگیری می نماید.
🔹از ایجاد انسداد در مجاری بدن جلوگیری می کند
🔹رفع گرمی و تشنگی ناشی از غذای شیرین میکند.
🔹مضر اعصاب بوده و ضرر آن با غذای شیرین کم شده و غذای شور نیز مانع نفوذ آن به اعصاب می شود .
👈( به همین دلیل توصیه می شود معمولا بصورت ترش و شیرین استفاده شود )
🔹ایجاد آروغ ترش و سوزش معده می کند که غذای شور این حالت را کاهش می دهد.

🌼غذای شیرین:

🔸مزاج معتدل و گرمی دارد ، اگر شیرینی زیاد باشد گرم و خشک است.
🔸خاصیت غذایی زیاد دارد .
🔸سازگار با طبیعت و چاق کننده است.
🔸سردی غذای ترش و ضرر ناشی از آن بر روی اعصاب را رفع می کند.
🔸رفع ضرر آن با غذای تلخ است.
🔸مصرف زیاد آن ایجاد انسداد و گرفتگی در مجاری و عروق مختلف بدن می نماید .

👈این مطلب ادامه دارد . . .

🌸سلامت و تندرست باشید🌸
🖊دکتر ریحانه معینی
🖊دکتر نرجس گرجی

🆔 @drmmohebbi