آخرین مطلب

شکر و مضرات آن

🍚خطرات استفاده از شکر مصنوعی

🍭شکر مصنوعی می‌تواند باکتری‌های مفیدی که موجب سلامت دل و روده می‌شود را از بین ببرد.

🍭در مطالعه منتشر شده در مجله پزشکی JAMA بر اساس مطالعه روی ۴۵۱ هزار فرد میان سال نشان می‌دهد خطر ابتلا به بیماری قلبی برای کسانی که شکر مصنوعی استفاده می‌کنند تا ۴۰درصد افزایش پیدا می‌کند.

🍭همچنین در زنان چاق خوردن دو نوشابه دایتی به صورت روزانه خطر ابتلا به سکته را دوبرابر می‌کند.

🍭شیرین کننده‌ها توسط روده کوچک جذب نشده، بلکه در روده بزرگ که محل باکتری‌های خوب است، سفر می‌کنند و این باکتری‌ها را از بین می‌برند./خبرآنلاین

🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism_asli