آخرین مطلب

مصلحات تغذیه و غذاهای خام و بی‌کیفیت

🔹🔶🔹مصلح غذاهای خام و بی‌کیفیت

🔸گاهی مشاهده می‌شود که به علت تهیه مقادیر زیاد غذا در حجم بالا، غذا به‌صورت خام و نپخته توزیع می‌شود.

🔹برنجی که کیفیت خوبی نداشته یا خوب دم نکشیده یا لوبیا و #حبوبات نپخته خورش می‌تواند باعث بروز #نفخ، #شکم‌درد، #یبوست و اثرات نامطلوب آن روی عملکرد مغز شود.

🔸بر این اساس مصرف پودر #زیره، #نعنا و #موسیر بعد از خوردن غذاهای نفاخ توصیه می‌شود.

🔹برخی افراد که با استفاده از این غذاها از نظر گوارشی دچار اختلالاتی مانند #اسهال می‌شوند خوردن چند عدد #سنجد یا مقداری #کشک یا مصرف کته با کمی #سماق می‌تواند وضعیت آنها را بهبود بخشد.

🔸کسانی هم که دچار یبوست می‌شوند استفاده از #انجیر، #آلو بخارا، #تمر‌ هندی تازه یا روغن #زیتون و روغن #بادام شیرین توصیه می‌شود.

👉 https://telegram.me/joinchat/CCAq7T3sGcFfH6a3x-LohQ 🌸🍃