✨﷽✨
🔴 نکات مهمی که در خصوص مصرف روغن ها باید بدونیم:
🔸روغن زیتون بکر و فرابکر سردسته ی روغن های سالم و مفید برای سلامتی بدن است.
🔹میتوانید از روغن زیتون بکر برای تفت دادن مواد غذایی روی شعله ملایم استفاده کنید.
🔸توصیه میشود روغن های حیوانی را به عنوان هوسانه و هر از گاهی و بهمیزان اندک مصرف نمایید.
🔹میزان مصرف روغن های مایع کارخانه ای را تا حد امکان کاهش دهید.
🔸به طور کلی از سرخ کردن زیاد مواد غذایی بپرهیزید چراکه هم کیفیت غذا و هم کیفیت روغن را کاهش می دهید.
‼️بدترین روغن روغن نباتی جامد است چراکه حاوی چربی ترانس بوده و برای بدن بسیار مضر میباشد.
🌱سلامتی آگاهی می خواهد….
روغن_مناسب
انواع_روغن
حفظ_سلامتی
🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏
سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه
🆔@salamatkadeh_official
///////////////////////////////////////////////////
🔶روغن یا کره #گاو
روغن گاو از همه روغن ها بهتر و لطیف تر بوده و هر چه کهنه تر شود، حرارتش بیشتر و رطوبت آن کمتر می شود.
🔸تحلیل برنده (محلل اخلاطی که به موضعی چسبیده باشد)
🔸بازکننده انسداد
🔸نرم کننده پوست
🔸چاق کننده بدن (چاقی عضلانی)
🔸مُلَیِّن (نرم کننده معده و روده)
🔸مفید برای بیماری های #مغز و اعصاب
🔸مفید برای بیماری های ریه و سرفه های خشک
🔸مفید برای بیماری های #کبد و طحال
🔸رفع ورم های پشت گوش، زیر بغل، کشاله ران بخصوص در اطفال و زنان
🔸اگر روغن کهنه را مرتب شب ها بر صورت بمالند وتا صبح بماند، لک صورت را پاک کرده و رنگ صورت را زیبا و صاف می کند.
🔸مصرف یک قاشق مربا خوری کره و کمی عسل، اشتهای کاذب را برطرف می کند.
@tebiranii2 *
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
✅روغن کره گاوی
✍️این نوع روغن حیوانی از شیر و ماست یا دوغ گاو به صورت کره گرفته می شود. با افزودن آب به ماستی که از شیر گاو به دست آمده و به دنبال عملیات مشکه زدن و جدا شدن چربی، دوغ به دست می آید.
بر اثر این تکان ها و چرخش سریع دوغ، چربی آن متمرکز و جدا شده که همان «کره گاو» است و اگر آن را به ملایمت ذوب کرده و رسوبات و کف آن جدا شود، مایع زرد و شفافی حاصل شده که همان روغن طبیعی گاو خواهد بود.
در واقع، وقتی شیر را به ماست و سپس، به دوغ تبدیل می کنند، بدنبال مشکه زدن دوغ، اجزای آن از هم جدا شده، فاز چربی آن را جمع آوری و فشرده می کنند که می شود کره دوغ و فاز آبی و پروتئینی-املاحی آن می شود…
دوغ که بسیار مرطب ، سردی بخش و سبک بوده و مناسب رژیم لاغری در افراد گرم و تر؛ و نهایتا از تغلیظ همین دوغ، قره قروط که بسیار سرد و خشک و غنی از املاح مورد نیاز بدن است به دست می آید.
در بسیاری مواقع نیز از همان ابتدا، چربی شیر را جدا کرده و از آن، کره استحصال می کنند که چون مراحل ماست و دوغ شدن را نگذرانیده و کمتر حرارت دیده است، سنگین تر ، چرب تر و دارای مزاج سرد تر می باشد.
☜【طب شیعه】
🍏 @tebshia20🌿
تجارب طب سنتی و اسلامی حسین معارفی تجارب طب سنتی و اسلامی