آخرین مطلب

گوشت شتر مرغ و خاصیتهای آن بر مبنای طب سنتی

💊💊💊💊#خواص_گوشت_شترمرغ
🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥
👈مصرف گوشت شترمرغ مدتی است که به دلایل مختلف افزایش زیادی یافته و حتماً از خواص آن بسیار شنیده‌اید اما خوب است این نکات را هم از نظر #طب_ایرانی بدانید:
* گوشت شترمرغ #مزاج_گرم_خشکی دارد.
* #بادهای_دستگاه_گوارش و سایر نقاط بدن را از بین می‌برد.
* #بلغم‌های اضافه را می‌شکند و دفع می‌کند.
* در برخی انواع #فلج، #بی‌حسی‌ها و #بیماری‌های_اعصاب ناشی از #غلبه_سردی_تری مفید است.
* در دردهای مفصلی مثل #سیاتیک، #درد_کمر و ساق پا که ناشی از سردی باشد مفید است.
* در بیماری‌های #رحمی که ناشی از سردی باشد مفید است.
👈👈#احتیاط👇👇
* گوشت شترمرغ غلیظ است و به همین دلیل افرادی که دارای #معده_ضعیف هستند باید از مصرف بیش از حد آن خودداری کنند.
این گوشت بافت ضعیفی دارد و به تعبیری لطیف است بنابراین نباید زیاد پخته شود چون زود خشک می‌شود
👈 مصلح:
در طب ایرانی هضم نهایی این گوشت کمی مشکل بوده و البته برای گرم‌مزاجان مناسب نیست و گرم‌مزاجان در صورت تمایل به مصرف باید در کنار آن از مواد حاوی سرکه مثل ترشی‌ها استفاده کنند.
👈توجه کنید:
در کل افراد #سردمزاج و مبتلا به بیماری‌های مفصلی و اعصاب ناشی از سردی می‌توانند گه گاه از این گوشت استفاده کنند ولی بهتر است گوشت دائمی آن‌ها نباشد گرم مزاجان نیز به مقدار خیلی کمتر مجاز به استفاده از این گوشت هستند.
#روغن_شترمرغ
در منابع طب سنتی گفته شده خوردن روغن و پیه آن باعث سرعت #تکلم_اطفال و مالیدن آن به بدن و پاهایشان باعث #سرعت_حرکت_اطفال می‌شود.
* همچنین روغن آن از بین برنده سردی اعضا و مفاصل و کاهنده درد و #ورم آن‌ها است.
🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥_طب_ایرانی_اسلامی_حکیم_جرجانی

https://telegram.me/Mezajshenasi12
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃

🍃🌸🕉 @Mezajshenasi12