#دانستنی_ها
#شربت_کاسنی
هوالشافی
کاسنی دارای طبع خنک است.
مقوی کبد، کاهنده تب و حرارت، مفید در تصفیه خون، آرامش بخش، کاهنده جوش و لک پوستی و شفاف کننده پوست می باشد.
برای تهیه شربت #کاسنی
روش۱⃣
حدود نصف واحد عرق کاسنی (برای عرق های رقیق)
حدود نصف واحد آب
و به مقدار کافی شیرین کننده استفاده می کنیم. ( شکر سرخ بهنره )
روش۲⃣
می توان به مقدار مورد نیاز عرق و شیرینکننده را با هم مخلوط کرد و با حرارت ملایم به صورت شربتِ غلیظ تهیه و نگهداری نمود تا در مواقع نیاز به سهولت در دسترس باشد.
توجه شود که استفاده از یخ در تهیه شربت مورد تایید نمی باشد. (آب خنک در دمای متعادل یخچال مناسب است.)
توصیه می شود جهت شیرین کردن شربت،
افراد با مزاج سرد از عسل
افراد با مزاج گرم از شکر سفید
استفاده کنند.
افرادی که به دنبال تقویت، چاق کنندگی و لینت مزاج هستند از شکر سرخ استفاده نمایند.
می توان به منظور بهبود طعم و عطر نوشیدنی و همچنین افزایش خنکی و رطوبت از گلاب و لیمو در ترکیب آن بهره برد.
طبیب خادم طبیعت است.
https://t.me/joinchat/AAAAAEqIgBL8t8lTdamy9g