آخرین مطلب

کاچی و تقویت عمومی بدن بر مبنای طب سنتی

✅خواص درمانی #کاچی

🔹تقویت عمومی بدن
🔹درمان کم خونی(خونساز)
🔹تقویت قوای جنسی بعد از زایمان
🔹مفید برای بعد از دوران نقاهت
🔹بعد از پریود های شدید خصوصا وقتی
🔹دختران جوان به سن بلوغ می‌رسند و تازه پریود می‌شوند
🔹مفید برای شب زفاف
🔹کمبود اسپرم
🔹بی میلی مردان به رابطه زناشویی
🔹خواص کاچی بعد از زایمان

بطور کلی خوردن کاچی بعد از زایمان مشکلی ندارد فقط مادرانی که طبع گرمی دارند، ممکن است جوش بزنند ولی خوردن غذاهای چرب برای مادری که تازه وضع حمل کرده مناسب نیست و مادر را دچار اضافه وزن می‌کند و این اضافه وزن ناشی از چربی غذا و کم تحرکی وی است.
کاچی کالری زیادی دارد ولی مادر می‌تواند با رژیم غذایی روزانه مناسب کالری مورد نیازش را از سطح دیگری دریافت کند.
پس از زایمان فرد به دلیل فشار فیزیکی بر روده ها معمولا دچار یبوست می‌شود و بهتر است در روزهای اولیه پس از زایمان مواد غذایی حاوی فیبر مصرف کنند، زیاد مایعات بنوشند و سعی کنند، تحرک داشته باشند و راه بروند تا احتمال اینکه دچار یبوست شوند را به حداقل برسانند. بهتر است فرد با مشاهده غیر معمول علائم به فکر درمان باشد تا ناراحتی‌هایی که مربوط به ناراحتی های بعد از زایمان هستند به مشکلات جدی تبدیل نشوند و در همان مراحل اولیه اقدامات لازم انجام شود.
ــــــــــــــــــــــــــــــ
چطور کاچی بپزیم❓
موادلازم:
آرد ۱پیمانه
پودر نبات ۱ پیمانه
گلاب ۱پیمانه
آب ۴/۵پیمانه
هل ۱قاشق مرباخوری پر
زعفران غلیظ به مقدار لازم
چهار زیره ۲ق غذاخوری(زیره سبز و زیره سیاه. بادیان. تخم شوید،به نسبت مساوی)
کره حیوانی یا روغن به مقدار لازم
⬅ طرز تهیه:
آرد را با کره و روغن تفت می دهیم تا به رنگ دلخواه برسد.
آب و زعفران و شکر و هل را جداگانه روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود .
وقتی آرد تفت خورد آن را از روی حرارت بردارید شربت را اضافه کنید.بعد باقی مواد را هم اضافه کنید در آخر گلاب را هم اضافه کنید.
سپس روی حرارت گذاشته زیر شعله را کم کرده تا خوب جا بیافتد.
😉نوش جان. امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید.
@TEBIRANII *