📚📚📚📚💊💊💊💊💊
افطار درایام روزه داری ماه مبارک رمضان
۱- ازمنظر اهل بیت علیهم السلام موقع افطار مصرف
۱/۱-نوشیدن اب ولرم
۱/۲-نوشیدن شیر (گاو جوشیده طبیعی ) با خرما
۱/۳- عسل با اب
۱/۴- خرما
۱/۵-مصرف سویق عدس
۱/۶- خوردن حلوا
۱/۷- کشمش خوری
۲- ازمنظر طب اسلامی و ایرانی مصرف افطار باید دردوبخش ، افطار سبک و سپس شام بعد ساعتی دیگر تدبیرشود .
۳- مصرف انواع سوپ ها+ فرنی گرم + آش خرفه با سبزی جعفری با پایه برنج + شعله زرد + شیربرنج
۴- چراباید اب ولرم دراول افطاربنوشیم زیرا سبب شستشوی کبد + خوشبو شدن دهان + محکم شدن دهان + کاهندگی در عروق ورم کرده بدن + کاهش اخلاط صفرا و بلغم + حفظ حرارت سیستم معده و روده ها+ مانع ازبروز سردرد ، زیرا با اب سرد خوردن دراول افطار تمام سیستم گوارش دچارشوک داخلی میشود .
۵- نوشیدن شیر با عسل + شیر با خرما + عسلاب یعنی یک قاشق عسل در یک لیوان آب
۶- پرهیز از تغذیه هلیم یا کله و پاچه یا اَ رشته به غلظت شیرابه انها و ناتوانی معده درساعات اولیه برای هضم آن .
۷- ممنوعیت شروع افطار با پنیر و یا هندوانه با خربزه و یا سبزی ، زیرا مصرف ترکیبات فوق با هم سبب اختلال کبد و یا بروز لجن در کیسه صفرا و یا سنگ کیسه صفرا میشود .
۸- ممنوعیت نوشیدن اب یخ دربدو آغاز افطار ، زیرا خوردن ار یخ و بستنی و فالوده ، سبب شکم آوری ، بروز چربی سرد همان تری گلیسیرید میشود .
۹- تغذیه مناسب و زود هضم برای یکساعت بعد افطاربعنوان شام ، خوردن آبگوشت تنها + تخم مرغ عسلی + سوپ ها بالاخص جو + کره محلی با مربای انجیر + مربای تمشک
۱۰- بعد افطار و شام ، تنقلات کم خورده شود تا میل به غذای سحر افزایش یابد .
۱۱- برای دفع سنگ کلیه هاو دفع سوزش پهلوها در ایام روزه داری ، ضرورت دارد که دمنوش و یا عرقهای خارشتر و خارخاسک بصورت مرکب بعنوان نوشیدنی ازافطار تا سحر خیلی مفیداست .
۱۲- نوشیدن شربت ماالشعیر سنتی طبیعی با عسل ( یک لیوان جو پوست کنده را در چهارلیوان آب به مدت سی دقیقه جوش ارام داده و سپس صاف کرده و روزی یک لیوان میل شود .
۱۳- مصرف هرنوع میوه فصل فقط دوساعت بعداز شام توصیه میشه
ادامه دربخش سوم 🔻🔻🔻
روزه و روزه داری و روش افطار خوری و یا سحرخوری بر مبنای طب اسلامی و ایرانی
سایت و کانال تجارب طب اسلامی و طب سنتی – حسین معارفی