‼️ در طب سنتی ایران افزودن ادویهها به غذا به دلایل مختلفی صورت میگیرد که شامل موارد زیر است :
🔺افزودن ادویه به غذای بی مزه تا طعم آن برای فرد لذتبخش گردد. مانند افزودن نمک به غذا
🔺جهت از بین بردن طعم بدی که در غذا وجود دارد. مانند اضافه کردن میخک وپیاز
🔺 ایجاد رنگی خوشایند در غذا. مثل زعفران، زردچوبه
🔺برطرف نمودن سردی غذا. مانند استفاده از زنجبیل یا فلفل در غذا
🔺جهت از بین بردن نفخ غذا. مانند زیره
🔺جهت سهولت هضم غذا. مانند استفاده از دارچین
❌ اما در فصل بهار بایدتوجه داشت که زیاده روی در مصرف ادویه جات می تواند برای جوانان و افراد گرم مشکل ساز باشد .
🌺 @Mezajshenasi12 http://Telegram.me/Mezajshenasi12