آخرین مطلب

شنبلیله و خاصیت گسترده آن بر مبنای طب سنتی و مصلحاتش

📚📚کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی:
?شنبلیله از منظر طب ایرانی: طبیعت :گرم و خشک  اثرات کلی: ملین، افزایش دهنده شیر و خون قاعدگی، تقویت کننده عملکرد ریه، افزایش میل جنسی از منظر فیتوتراپی : درمان کمکی دیابت نوع ۲ درمان کمکی دیابت نوع ۱ درمان درد قاعدگی(دیس منوره)

تداخلات: با داروهای زیر تداخل مصرف دارد:  داروهای کنترل کننده قند داروهای ضد انعقاد از قبیل وارفارین …

/////////////////////////////////

💊💊خواص شنبلیله:

این گیاه حاوی آهن، فسفر و هورمون‌های گیاهی فراوان است – حاوی ویتامین D فراوان – اشتها را زیاد می‌کند – تقویت کننده مو – ادرارآور – عادت ماهیانه زنان را باز می‌کند – زایمان را تسهیل می‌کند – قند خون را پایین می‌آورد – هاضوم خوبی برای نان است – به‌دلیل داشتن ویتامین D در درمان نرمی استخوان موثر است – ویتامین A فراوانی هم دارد که برای پوست، چشم و رشد کودکان (بصورت آش‌ها) مفید است – کسانی که در مناطق کم آفتاب و مرطوب زندگی می‌کنند می‌توانند روزانه این گیاه را برای تأمین ویتامین D بدن خود استفاده کنند – مفید برای تنگ نفس و چاق شدن افراد لاغر و ضعیف البنیه – موثر جهت آبریزش، ورم و قرمزی چشم و رشد ناخن‌ها – بذر آن حاوی روغنی است که مانند روغن ماهی عمل کرده که برای اصلاح موهای وز شده و برطرف کردن شوره سر و زبری ریش آقایان و رفع زبری و پوستهِ پوستهِ شدن پوست و نرم کردن پوست و مو و برطرف کردن جوش‌ها تاثیر به‌سزایی دارد – روغن دانه‌های آن مخلوط با موم برای ترک پا بهترین داروست – خوردن یک قاشق مرباخوری تخم شنبلیله محرک اشتها است – نیروهای جسمی و روحی را زیاد می‌کند – کوبیده آن جهت درمان نقرس، مرض قند، نرمی استخوان، کم‌خونی و جلوگیری از لاغر شدن بیماران مبتلا به مرض قند و سایر بیماری‌ها موثر است – کوبیده آن را نباید نگهداشت و باید روزانه مصرف کرد و برای خوشایند شدن طعم آن می‌توان آن با سالاد یا مربا خورد.

#شنبلیله_خشک
#خواص_شنبلیله_خشک

///////////////////////////////////////

🌿مصرف #شنبلیله همراه با مصلح مناسب

✅ مزاج شنبلیله در طب سنتی گرم و خشک است پس لازم است که در افراد گرم مزاج همراه با ترکیبات سرد مزاج مانند

🔸سکنجبین ترش
🔸انار میخوش
🔸 برگ کاسنی
🔸اسفناج
🔸یا خرفه مصرف شود.

💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.