✍توصیه هایی در مورد فصل بهار
شماره۲
🔶در فصل بهار مصرف میوهها، شربتهای رو به #خنکی (مانند شربت به لیمو، آبلیمو، سکنجبین رو به ترش، زرشک، انار، آلو و تمرهندی تازه) مفید است.
🔶نباید پرخوری کرد؛ #پرخوری موجب عدم درک زیبایی های بهار می شود
🔶نباید زیاد گوشت خورد؛ چون #خون کثیف شده و بدن را در مقابل بیماری های تابستان ضعیف می کند.
@tebiranii *
✍توصیه هایی در مورد فصل بهار
شماره۱
🔶از نوشیدنی های بسیار گرما بخش باید پرهیز شود زیرا مزاج بدن را از حالت تعادل خارج می سازد
🔶نباید شیرینی جات و تنقلات و همه مواد تلخ و شور و تند و گرم و محصولات بسته بندی مانند آب میوه ها و نوشابه و غذاهای بسته بندی مصرف نمود
🔶 ورزش و تحرک بدنی ضروری است و بیشتر از فصل تابستان باید ورزش کرد.
@tebiranii *
//////////////////////////////////////////
💠 خوردنی های مناسب و نامناسب فصل بهار:
❌ این مواد غذایی را کمتر مصرف کنید:
🔸 شیرینی ها ، کیک، و خامه
🔸غذاهای چرب و شیرین
🔸گوشتها بخصوص گوشت قرمز
🔸غذاهای شور ،سرخ کردنی ها
🔸غذاهای مانده و کنسروی
🔸غذاهای غلیظ مانند کله پاچه،فست فود
🔸 آجیلها و مغزیجات
🔸 شربتهای شیرین
✅ توصیه به مصرف:
🔹سوپ جو، آشهای ترش،انواع آش های ساده حاوی برنج و سبزیجات مرسوم و بدون ادویه جات و رشته
🔹مصرف متناسب میوه و سبزی (مثلا؛ سیب، عناب، کاهو)
🔹شربت نارنج، شربت لیمو، شربت زرشک و شربت عناب، سکنجبین و ماءالشعیر طبی
🔆 در ادامه همراه ما باشید…
#بهار
🌸🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱
سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه🆔https://eitaa.com/salamatkadeh_official