آخرین مطلب

ریواس و خاصیت آن بر مبنای طب سنتی

✅ریواس – بخش اول

🔵اگر این روزها سری به میوه فروشی ها زده باشید
حتما در بین میوه های مختلف ریواس را هم دیدین
با توجه به اینکه الان دقیقا در فصل مصرف ریواس هستیم نکاتی از این گیاه خودرو را برای استفاده شما تقدیم می کنیم:

👈مزاج ریواس سرد و خشک(در درجه متوسط) است.

👈بهترین زمان مصرف آن بهار و  تابستان است زیرا دراین زمان،امکان غلبه صفرا زیاد است و مزاج انسان روبه گرمی می رود که از نشانه های آن بروز جوش‌های پوستی است.

👈مصرف ریواس جلوی عوارض ناشی از گرمی را می‌گیرد و مخصوصابرای کسانی که کبد گرم دارند، دهان آنها تلخ است و عطش زیادی دارند،بسیار مفید است.

👈یکی از بهترین میوه‌جات برای خنک کردن کبد و ایجاد اعتدال در کبد، ریواس است.

👈خاصیت اشتها آور ریواس احتمالا به دلیل رفع چربی ها و مهار صفرا می باشد (صفراوی‌ها اشتهای خوبی در هنگام غلبه صفرا ندارند، سریع گرمازده شده و معمولا در دهانشان مزه تلخ احساس می کنند)

✅ریواس – بخش دوم

👈ریواس برای بعضی زردی‌ها (که سفیدی چشم آنها به زردی می‌گراید)نیز مفید است.

👈ریواس تهوع را از بین می‌برد و باعث رفع تشنگی ناشی از حرارت مزاج هم می‌شود.

👈رقیق کننده و صاف کننده خون است و برای افرادی‌که غلبه خون دارند مفید است و به واسطه همین خاصیت، درمان مناسبی برای جوش‌های خونریزی دهنده است.

👈ریواس اگر به میزان متعادل مصرف شود مفرح است.

✅ریواس را چگونه مصرف کنیم؟

۱⃣به صورت تازه همراه با غذاهای چرب مثل آبگوشت یا همراه کباب به عنوان سبزی که در این صورت مصلح این غذاها محسوب می شود.

۲⃣اگربا ریواس مربا درست کنند طعم ملس داشته و مزاج آن معتدل می شود بطوریکه سرد مزاجها هم می‌توانند  از آن تا حدودی استفاده کنند.

۳⃣برای تهیه شربت ریواس که بسیار گواراست می توانید آب ریواس را با مقداری شکر بجوشانید تا غلیظ شود.وقتی مایع شربت ریواس به حالت عسلی شکل در آمد شربت آماده است و همانند سایر شربتها می توانید هنگام مصرف آن را رقیق نموده تا به غلظت مناسب برسدوآن را نوش جان کنید.

#خوراکی_ها

👇👇👇
@Mezajshenasi12

مضرات

✅ریواس – بخش سوم ⬅️ مضرات

⚠️افرادی که مزاج سرد دارند،ضعف مغز یا  فکر و خیال و افسردگی دارند، کسانی که مشکلات تنفسی مانند سرفه و تنگی نفس دارند و کسانی که ضعف توان جسمی ناشی از مزاج سرد دارند باید در مصرف آن احتیاط نمایند.

👈در صورت مصرف ریواس افراد فوق الذکر حتما باید همراه با مصلحات آن نظیر عسل، مویز یا پوره نبات مصرف شود.

#خوراکی_ها

👇👇👇
@Mezajshenasi12

👇👇👇
@Mezajshenasi12