کانال تجارب طب اسلامی و ایرانی:
📞📞📞📚📚📚🗣🗣
پرسش
موضوع دمنوش سازی
من تو این نوع کتری دم میکنم آیا درسته کارم؟یا اونهایی که عکسش فرستادمو بخرم
💊💊📚پاسخ
سلام
ماشالله از ذوق و علاقه شما که شش نوع ظرف دمنوش معرفی کرده ای
شما میتوانی گیاه را دریک قوری برنجی و یا مسی و یا چینی ، همزمان همزمان دمنوش کنی و میل کنید
۱- گلبرگ پنج دقیقه مثل چای دم شود
۲-ساق گیاهان تا ده دقیقه جوشانده ارام
۳-ریشه گیاهان تا ۲۰ تا ۶۰ دقیقه جوشانده و البته بستگی به نوع ریشه گیاه دارد
۴-موقع دمکردن حتما به خوبی گیاه شسته شود تا گردو غبار و فضولات روی گیاه محو شود و سپس صاف کرده و بعداز ته نشینی احتمالی ذرات میل شود
۵- امام رضاع میفرماید اب را دوباره نجوشانید منجزربه سنگ کلیه و… میشه
۶-یا میتوان اب جوشیده را دریکی از ظروف مورد اشاره یا هرظرف دیگه بریزی و با جوش سماور دمش بیاوری
اما برای ساق و ریشه این کاربیفایده است
۷- فلاسک آبجوش جوش هم برای گلبرگها خوبست
///////////////////////////////////////
🍵 دمنوشهای تند، خاصیت ضدباکتریایی و ضدقارچی دارند، ترشحات را رقیق و نرم کرده و ضدگلودرد هستند
🔺مانند دارچین، زنجبیل، سیر و میخک
🌿 @TebbolAeme 🌿