🧀🥛هرچه می خواهید #لبنیات بخورید
✅ از دید #طب_سنتی منظور شیری است که از حیوان شیرده گرفته و پس از جوشاندن به فراورده های لبنی تبدیل شده باشد
🥛 #شیر های چرخ شده و #پاستوریزه و شیرهای حاوی روغن پالم هیچکدام بعنوان لبنیاتی که در طب سنتی بررسی شده محسوب نمی شوند
🧀لبنیات #صنعتی یک معجون جدید است که از لحاظ مزاجی و مواد مغذی و ویتامین ها با لبنیات بومی ایران تفاوت دارد. یعنی مثلاً ماست های لبنیاتی ها تازه باید مزاج شناسی شود و مواد غذایی اعم از مواد معدنی و ویتامین ها نسبت به ماست های بومی مقایسه گردند. باید مواد افزودنی به آن ها نیز بطور شفاف برای مردم بازگو گردد
🍶ماست طبیعی و بومی و سایر فراورده های لبنی بومی برای بدن بغایت مفید است.
تنها دقتی که باید معمول گردد استفاده از مصلحات آن در شرایط ضروری است.
مثلاً پونه و نعناع و سایر سبزی های معطر و نمک طبیعی برای ماست و عسل و خرما برای شیر و چای برای خامه و سرشیر و آب انار با نعناع؛ چای ۲ ساعت بعد از خوردن خامه و سرشیر بنوشید و دمکرده زیره و زنیان و کاکوتی و امثال آن بعد از لبنیات است. پنیر بومی با مصلح خودش نمک درست می شود و خوردن آن چه شب و چه صبح فرقی ندارد
🔰 اگر مردم روی به مصرف لبنیات بومی بیاورند و آن را جایگزین لبنیات پاستوریزه و صنعتی کنند از بخشی از بیماری ها جلوگیری خواهد گردید. از طرفی از انباشت ثروت های نجومی در دست مسئولین دولتی ممانعت شده و درآمد ها بسوی تولید کنندگان مواد غذایی سالم سرازیر خواهد گشت
✅ لبنیات بومی مایه رشد کودکان
✅ قوام دهنده بدن جوانان و ورزشکاران و افراد زحمت کشی است که کار بدنی سخت می کنند
✅ لبنیات بومی مانع گرفتگی عضلات ورزشکاران حرفه ای و پاره شدن رباط های آنان هنگام ورزش می گردد. همچنین باعث کاهش بیمارهای بعد از ترک ورزش می شود
✅ #لبنیات سالم با در نظر گرفتن شرایط تغذیه درست، طول عمر همراه با سلامتی را رقم می زند
💠💠استاد #سیدمحمد_موسوی
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
https://telegram.me/s_m_mousavi_peykshafa
🍃🌺🍃🌺🍃🌺