آخرین مطلب

دمنوش و یا چای میوه به بر مبنای طب سنتی

روش تهیه #دمنوش #به

🍃🌸هو الشافی

☕️میوه بهِ رسیده را پس از شستن، با درجه درشت، رنده کرده و در سایه با حرارت ملایم و پیوسته (مانند حرارت شوفاژ) خشک کنید.

☕️برای تفت دادن، خلال های خشک شده به را یکباره در ماهیتابه داغ ریخته و به سرعت با قاشق چوبی زیر و رو کنید تا حرارت به طور یکسان به همه خلال ها برسد.

☕️این کار را تا وقتی که رنگ خلال ها به قهوه ای پررنگ برسد ادامه بدهید.

☕️مراقب باشید به هایی که خُرد تر هستند زود می سوزند و باید مدام هم بزنید.

☕️دمنوش به را در ظرف دربسته شیشه ای و دور از رطوبت نگهداری کنید.

🔰طبیب خادم  طبیعت است.🌱

👉 https://t.me/joinchat/AAAAAEqIgBL8t8lTdamy9g 🌱

🟢چای بِه🟢

🔅به میوه بسیار مفیدی است وبسته به اینکه شیرین باشد یا ملس و یا ترش باشد مزاجش کمی متفاوت است. اگر بِه شیرین باشد مزاجش به سمت گرمی و تری میرود ولی اگر ترش و ملس باشد به سمت سردی و خشکی می رود. بِه قابض است یعنی جمع کننده و فشرده کننده است.

🔅خشک شده ی بِه ماندگاری بیشتری نسبت به میوه ی تازه آن دارد و دم کرده ی آن تا حد زیادی خواص آن را منتقل می کند. برای افرادی که معده ی ضعیفی دارند و قادر به هضم بِه نیستند مصرف دم کرده آن بیشتر توصیه می شود.

🔅چای بِه مفرح و مقوی قلب است و اکثر مزاج ها از آن نفع میبرند. اگر چای بِه از بِه شیرین تهیه شده باشد برای سردمزاجان مناسب تر است. گرم مزاجان نیز می توانند به چای بِه خود کمی لیمو اضافه کنند.
https://t.me/drmirghazanfari
دکتر متخصص طب سنتی میر غضنفری