آخرین مطلب

بابونه و خاصیت دمنوش آن بر مبنای طب سنتی

✅ چای بابونه

♦طبیعت: معتدل، دیم آن گرم و خشک

✅خواص:
🔺آرام بخش اعصاب
🔺مقوی مغز و معده و روده
🔺افزایش شیر مادر
🔺اشتها آور
🔺ادرار آور قوی
🔺ضد تب و لرز
🔺ضد انگل
🔺درمان یبوست
🔺درمان سردرد
🔺سنگ مثانه
🔺دفع بلغم و صفرا

✅طرز تهیه:
یک قاشق غذاخوری از چای بابونه با دو لیوان آب جوش، با شعله غیرمستقیم مدتی دم بکشد.

🍯 برای شیرین کردن از #عسل استفاده نمایید.

@tebiranii *

🔴موارد منع مصرف #بابونه
◾ از مصرف بابونه و فرآورده های آن در اطراف چشم پرهیز باید کرد.
◾به علت موارد نادر حساسیت در استفاده از بابونه، به صورت موضعی با مقدار کم درمان شروع گردد.
◾استفاده بیش از حد بابونه موجب تعریق زیاد، ورم چشم، سقط جنین، سردرد وسنگینی سر، پیدایش زخم در دهان، کاهش شیر مادران و ورم پروستات میشود.
🍃🍂🍃🍂🍃🍂
@tebiranii

📚دمنوش بابونه

بابونه گیاهی است که انواع مختلفی دارد. ولی نوعی که همه جا معمول و معروف است، به زبان فرانسه وانگلیسی کامومیل، به زبان آلمانی کامیل، به زبان عربی آن را بابونج گویند و در ایران به نام بابونه شیرازی معروف است.
در پاسخ به سوال طبع بابونه چیست باید گفت که طبیعت بابونه ازدیدگاه طب ایرانی گرم و خشک است.
مواد لازم:

آب : دو لیوان بابونه : دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

برای تهیه دم کرده بابونه باید برگ های بابونه را در یک قوری چینی ریخته، به میزان لازم آب جوش به آن اضافه و به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم دم می کنیم.