چای بابونه
♦طبیعت: معتدل، دیم آن گرم و خشک
خواص:
آرام بخش اعصاب
مقوی مغز و معده و روده
افزایش شیر مادر
اشتها آور
ادرار آور قوی
ضد تب و لرز
ضد انگل
درمان یبوست
درمان سردرد
سنگ مثانه
دفع بلغم و صفرا
طرز تهیه:
یک قاشق غذاخوری از چای بابونه با دو لیوان آب جوش، با شعله غیرمستقیم مدتی دم بکشد.
برای شیرین کردن از #عسل استفاده نمایید.
@tebiranii *
موارد منع مصرف #بابونه
از مصرف بابونه و فرآورده های آن در اطراف چشم پرهیز باید کرد.
به علت موارد نادر حساسیت در استفاده از بابونه، به صورت موضعی با مقدار کم درمان شروع گردد.
استفاده بیش از حد بابونه موجب تعریق زیاد، ورم چشم، سقط جنین، سردرد وسنگینی سر، پیدایش زخم در دهان، کاهش شیر مادران و ورم پروستات میشود.
@tebiranii
دمنوش بابونه
بابونه گیاهی است که انواع مختلفی دارد. ولی نوعی که همه جا معمول و معروف است، به زبان فرانسه وانگلیسی کامومیل، به زبان آلمانی کامیل، به زبان عربی آن را بابونج گویند و در ایران به نام بابونه شیرازی معروف است.
در پاسخ به سوال طبع بابونه چیست باید گفت که طبیعت بابونه ازدیدگاه طب ایرانی گرم و خشک است.
مواد لازم:
آب : دو لیوان بابونه : دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای تهیه دم کرده بابونه باید برگ های بابونه را در یک قوری چینی ریخته، به میزان لازم آب جوش به آن اضافه و به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم دم می کنیم.