💊💊💊💊💢 مواد غذایی که نباید دوباره گرم کنید:
💠 اسفناج 🌱
☜ اسفناج پر از آهن و نیترات است.
☜وقتی آن را دوباره گرم کنید، نیترات به نیتریت که عنصری سرطان زاست تبدیل شده و غیر قابل مصرف می گردد.
💠 قارچ🍄
☜بهترین کار این است که قارچ را در همان روزی که پخته اید مصرف کنید، علتش هم وجود پروتئین در آن است.
☜ پس هیچ گاه آن را دوباره گرم نکنید.
💠مرغ🍗
☜ مرغ سرشار از پروتئین است، اما گرم کردن دوباره ی آن می تواند مشکلات گوارشی جدی برایتان ایجاد کند.
☜ بهترین روش مصرف مرغ باقی مانده این است که در سالاد یا ساندویچ های سرد گنجانده شود.
💠برنج🍚
☜ گرم کردن دوباره برنج بین ما ایرانی ها بسیار شایع است.
☜ برنج نپخته به باکتری هایی آلوده است که بعد از پخت هم زنده می مانند.
☜ گرم کردن دوباره نه تنها آنها را از بین نمی برد، بلکه باعث مسموم شدن غذا هم می شود.
💠 تخم مرغ🍳
☜ تحقیقات می گویند گرم کردن تخم مرغ باعث ناراحتی معده می شود، زیرا حرارت دوباره آن را سمی می کند.
پس دوباره تخم مرغ را نجوشانید.
💠 سیب زمینی
☜ سیب زمینی در صورت گرم شدن دوباره سمی می شود، بهترین روش برای مصرف آن جوشاندن آن است.