💊💊💊💊#
تخم کتان
لاغری و کاهش وزن برمبنای طب سنتی
▫▫◽◽◽◻◻◻
همان گونه که در بالا ذکر شده است، تخم کتان سرشار از چربی های سالم امگا ۳، امگا ۶ و فیبرهای غذایی می باشد، خوردن دانه کتان باعث ایجاد احساس سیری در انسان میشود و سبب می گردد تا کالری کمتری مصرف نماییم و منجر به کاهش وزن می شود.
در واقع تأثیر مصرف تخم کتان در کاهش وزن نیز از همین ویژگی آن نشات می گیرد.
اگر می خواهید لاغر شوید و به دنبال روشی کم دردسر می گردید و نمی خواهید از رژیم های سفت و سخت لاغری استفاده کنید، که در بیشتر موارد هم در بلندمدت،نتیجه مطلوبی در بر ندارند، می توانید از تخم کتان استفاده کنید.
😊برای این منظور دو روش زیر به شما توصیه می شود:
😉 روش اول لاغری با تخم کتان: اگر ۳۰ دقیقه قبل از خوردن غذا، یک قاشق پودر تخم را همراه با آب فراوان میل کنید، احساس سیری به شما دست میدهد و نمی توانید زیاد غذا بخورید و بدین طریق دریافت چربی ها و کالری ها از طریق وعده های کتان روزانه کمتر خواهد شد و به مرور موجب کاهش وزن و کاهش چربی های انباشته شده در بدن می گردد.
😉روش دوم لاغری با تخم کتان: اگر از تخم کتان در هنگام خوردن غذا استفاده کنید باعث می شود فرایند هضم غذا کندتر شود و غذا مدت بیشتری در معده بماند و به صورت آهسته آهسته و به تدریج وارد روده کوچک شود و این موجب میشود که سطح انسولین پایدار شود و اشتها کاهش یابد.
🔶@tebiranii
#کتان
درمان نفخ شکم
🍂🍃🍂🍃🍂
همان گونه که در قسمت های دیگر نیز اشاره شده است، تخم کتان دارای میزان زیادی فیبر محلول و نامحلول است که به خوبی می تواند به هضم غذا در معده کمک کند و نفخ شکم را از بین ببرد.
😊برای این که از این اثر تخم کتان بهره مند شوید دانه کتان را پودر کنید و در نمک پاش بریزید و به همراه غذا، مانند یک ادویه، مقداری از آن را روی غذای خود بپاشید. بسیاری از افراد از تخم کتان بیشتر در ماست، شیر، سالاد استفاده می نمایند.
🍃🍂🍃🍂🍃🍂
🍂@tebiranii
درسایت تجارب طب اسلامی و سنتی حسین معارفی درباره تخم کتان تضارب ارا و محاسن و معایب ان درج شده است کلیک کن 🔻
http://tajarobteb.ir/?s=تخم+کتان▫
///////////////////////
💊💊💊🖍🖍#کتان
🍂🍃🍂🍃🍂🍃
درمان التهابات پوستی
تخم کتان (بذر کتان)، منبعی سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ محسوب میشود و به همین علت در تسکین التهاب پوستی مؤثر بوده است.
می توان از آن به عنوان یکی از ماده های ضد التهاب، بهره جست. تأثیر این اسیدهای چرب در بهبود بافت ها، بهبود جای زخم، جوش و تسکین سطح پوست مثال زدنی است. اگر دچار التهابات پوستی هستید دانه کتان را امتحان کنید؛
🍃🍂🍃🍂
برای این کار مقداری آب را به بذر کتان آسیاب شده، اضافه نمایید تا به شکل خمیر مانند در آید. این خمیر را با حرارت خیلی ملایم گرم نمایید و با ضخامت یک سانتی متر روی یک گاز یا پارچه تمیز پهن کنید.
این را هر روز ۲ تا ۳ مرتبه روی نقاط ملتهب پوست خود قرار دهید.
🌼@tebiranii🍃
///////////////////////
💊💊💊🖍🖍#کتان
پیشگیری از گرگرفتگی در زنان
🍃گنجاندن تخم کتان در برنامه غذایی خود و مصرف منظم آن، می تواند احتمال این گرگرفتگی در دوران یائسگی در زنان را کاهش دهد.
🍃تخم کتان حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ گیاهی مفید برای پوست و فیتواستروژن است و برای همین یکی از بهترین مواد غذایی مورد نیاز زنان است.
🍃 تخم کتان سرشار از لیگنان های گیاهی است و به همین دلیل می تواند سوخت و ساز و استفاده از استروژن را کنترل کند و به این ترتیب علائم یائسگی مانند گرگرفتگی، تعریق و خشکی واژن را کاهش دهد.
🍃میتوانید تخم کتان آسیاب شده را خریداری نمایید و به غذاها، ماست و انواع سالاد و غیره بیفزایید و میل کنید.
🍃در تحقیقی که در سال ۲۰۰۷ در کلینیک مایو بر روی ۲۹ زن دچار گرگرفتگی صورت گرفت، نشان داد که مصرف روزانه ۴۰ گرم پودر تخم کتان دفعات بروز گرگرفتگی در زنان را تا ۵۰ درصد و شدت آن را تا ۵۷ درصد کاهش می دهد.
🍃افرادی که در این پژوهش شرکت کردند، عنوان داشتند که مصرف تخم کتان سبب بهتر شدن خلق و خوی آنها شده و موجب کاهش دردهای مفصلی و عضلانی در آنها گردیده است. به علاوه تعریق در این افراد هم با مصرف تخم کتان کاهش یافته است.
🍃🍃🍃🍃
@tebiranii👌
💊💊💊🖍🖍🖍#کتان
🍂🍃🍂🍃🍃🍃
درمان یبوست
دانه کتان سرشار از فیبرهای محلول و نامحلول است و به همین علت یک ماده ملین می باشد و دفع را راحت می کند.
اگر دچار یبوست مزمن هستید به سراغ دانه کتان بروید.
بدین منظور یک قاشق چای خوری دانه کتان را به مدت یک شب در یک لیوان آب خیس کنید و فردای آن آب را به همراه دانه ها بنوشید.
یا این که ۲۰ گرم دانه خشک را با یک لیتر آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید و محلول را صاف کنید.
صبح و شب بعد از غذا یک فنجان از این جوشانده، میل کنید.
توجه داشته باشید تاثیر دانه کتان تقریبا بعد از ۳ روز خود را نشان میدهد.
🍃🌼🍃
🌼@tebiranii🍃
💊💊💊🖍🖍🖍#کتان
پیشگیری از دیابت
🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃
پژوهش های صورت گرفته توسط دانشمندان کانادایی نشان میدهد که مصرف دانه ان احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ را به میزان ۸۰ درصد کاهش میدهد. محققان در حال تحقیق بیشتر، در این خصوص هستند.
☺ توصیه می کنیم روزانه یک تا دو قاشق چایخوری دانه کتان آسیاب شده به غذاهای خود اضافه نمایید.
🍃🍃🍃🍂🍂🍂
هم چنین برخی تحقیقات صورت گرفته نشان داده است مصرف روزانه تخم کتان به دلیل دارا بودن لیگنان، به میزان متوسطی سبب بهبود قند خون می گردد.
به علاوه تخم کتان قدرت آنتی اکسیدانی بالایی دارد و می تواند با استرس اکسیداتیو (عامل ابتلا به دیابت) مقابله نماید.
🍂🌸🍂
🍂@tebiranii
🍂🍂
🍂🔴
💊💊💊🖍🖍#کتان
تخم کتان همانگونه که از نامش بر می ایدتخم گیاه کتان است، کتان از ۳۰۰۰ سال پیش در بابل کشت میشده است. تخم کتان دارای دو گونه کلی می باشدکه عبارتند از تخم کتان قهوه ای و تخم کتان زرد یا طلایی.
بیشترین انواع بذر کتان که از این دو گونه-کلی به وجود آمده اند دارای ارزش غذایی با ویژگی های تغذیه ای مشابهی می باشند و در تعداد اسیدهای چرب زنجیره کوتاه با هم برابر هستند.
🍃از دانه های کتان روغنی گیاهی استخراج می شود، که به روغن بذر کتان معروف است.
🍃بذر کتان یا دانه کتان، دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است به گونه ای که مصرف ۱۰۰ گرم از آن بیش از ۱۹ درصد از نیاز بدن ما به پروتئین، فیبرهای غذایی، برخی از ویتامینهای گروه B و مواد معدنی را تامین می کند.
🍃به خصوص باید بر این نکته تاکید نمود که مصرف این میزان تخم کتان، بیش از ۹۰ درصد از نیاز بدن انسان به تیامین یکی از ویتامینهای گروه B)، منیزیم و فسفر را تامین می کند.
🍃 در خصوص میزان کالری بذر کتان باید گفت که مصرف ۱۰۰ گرم تخم کتان دارای ۵۳۴ کالری انرژی می باشد، که در مقایسه با بیشتر مواد غذایی میزان بسیار بالایی است.
🍃در هر ۱۰۰ گرم از تخم کتان ۴۲ گرم چربی وجود دارد که این میزان چربی شامل، ۲۳ گرم اسیدهای چرب امگا ۳ و ۶ گرم اسیدهای چرب امگا ۶ میباشد.
🍃🍃🍃🍃🍃
🌸@tebiranii🍃