#گوارشوتغذیهافرادصفراوی۱
خشکی دهان و عطش فراوان دارند. زبان آنان خشک و زبر و گاهی تلخ می شود.
اشتهایشان کم است. استعداد این را دارند که با خوردن خوراکی های خیلی گرم دچار خارش و کهیر شوند.
تمایل به خوردن ترشی ها (سرکه، تمبرهندی، لواشک و …) و سردی هایی مثل خیار، کاهو و هندوانه دارند امّا تمایل به خوردن شیرینی در آنها کم است.
قدرت هاضمه آن ها خوب است و معمولاً یبوست ندارند.
بوی بد دهان و مدفوع و قاروقور شکم ندارند.
استعداد به بیماری ها: خارش پوست، کهیر، وزوز و سوت کشیدن گوش در آنها شایع است.
سردرد به خصوص در هوای گرم و هنگام عصبانیت بعضی از آنها را آزار می دهد.
سردردهایشان بیشتر در جلوی سر بروز می کند و با بوهای خوش و گرمی هوا و خوردن گرمی ها بدتر می شود امّا با مالیدن کمی سرکه به پیشانی، تخفیف پیدا می کند.
گاهی دچار گزگز اندامها می شوند.
اضطراب و تنش فکری؛ میگرن؛ طپش قلب؛ تلخی دهان؛ اسهال خونی؛ هپاتیت، زردی و سنگ های صفراوی؛ لکه بینی و افزایش خونریزی هنگام قاعدگی؛ انزال زودرس؛ سرفه خشک؛ بی خوابی؛ سوزش ادرار بدون علت و لاغری شدید از دیگر مشکلاتی است که اگر صفراوی ها تدابیر مربوط به مزاج خود را رعایت نکنند در معرض آنها خواهند بود.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانالنسخاستادخیراندیش
╭┅════┅
╮
@tebiranii
╰┅══
══┅╯
#گوارشوتغذیهافرادصفراوی۲
در اثر گرمای زیاد، نطفه(چه در زن وچه در مرد) می سوزد ولذا ناباروری در صفراوی ها زیاد است.
به راحتی دچار چربی خون نمی شوند مگر به هنگام غلبه سری یا رطوبت. دیابت هم کمتر به سراغ صفراوی ها می آید.
مستعد جنون و بیماری دو شخصیتی هستند. «اخوینی»، ایشان را دیوانگان خندان می نامد.
نکته جالب این است که صفراوی ها علیرغم عصبانی مزاج بودنشان کمتر دچار سکته های قلبی و مغزی و انسداد عروق می شوند چراکه همان طور که گذشت، صفرا خلطی است تیز و سوزاننده و مسیر عروق را باز می کند.
میل و توان جنسی:
میل بالای جنسی و توان جنسی متغیری دارند.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانالنسخاستادخیراندیش
╭┅════┅
╮
@tebiranii
╰┅══
══┅╯