فصل بهار و ضرورت دفع اخلاط کثیف و مزمن زمستانی که دربدن تجمع دارد و همزمان بانفس کشیدن طبیعت ، بدن هم اخلاط را باید بیرون بریزد
( شماره یک)
?حالا راهکارها
۱- یک لیوان جوی تمیز و شسته را در۱۴ لیوان اب بدون کلر ریخته و حدودسی دقیقه ارام بجوشد تا جوها شکفته شود و سپس صاف شود و درسه وعده بجای تغذیه بخورید بشرطی که درداخل منزل باشید و شکم اسهالی میشه طبعا اخلاط چسبنده دفع میگردد و برای دفع آلرژی بهاری مجرب است .
⛔️البته برای زنان باردارو درایام پریود مضراست و سنین بالا فقط روزی یک استکان تا یک لیوان ازصاف شده میل کنند .
۲- گلسرخ ( همان گل محمدی ) فقط گلبرگش به مقدار سی گرم پودر پودرشده و درچندلیوان دوغ به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه جوش ارام داده و سپس با رعایت عدم بارداری و یا ایام پریودی دراول فصل بهار در غیر مسافرت میل شود و آثاراین نوشیدنی سبب اسهال دهی شدید میشود
⛔️امسال چون باران زیادی به تاج سرما برخورد نکرده و امواج برق موجود دراب باران برسدها بطور موثر واردنشده است پس
اخلاط چرک زمستانی اندام همانند یک استخوان سفت درمجاری و زیر پوست و… دربدن محکم شده اند و با ترکیبات شوینده های گیاهی ارزان قیمت باید با غده ها و سده ها به روش طبیعت بدن برای دفع ان تلاش کنیم
۳-خوردن عسلاب با نیم گرم زعفران رافع افسردگی های بهاری است
خوردن عرق ترکیبی گلاب با بیدمشک با عسل و اندکی زعفران برای تقویت قلب بهاری و ضد افسردگی و معجونی برای ضعف جسم بهاری است
۴- خوردن عسلاب با دمنوش گیاهی اسطوخدوس هندی داروی ضد کیستهای بلغمی و لرزشهای بدن و ام اس ها و دفع تومورهای خوش خیم درفصل بهار است
۵-خوردن عسلاب با دمنوش رقیق اویشن، ضد اعصاب درفصل بهاراست
۶- خوردن عسلاب با دمنوش رقیق نعنا یا عرقش ، برای دفع ورم معده و ضعف معده و ضد نفخ و ضد صدای شکم در فصل بهاراست .
۷- خوردن عسل گون بصورت عسلاب برای تقویت نابسامانی پوست است
ادامه دارد درشماره ۲⃣◀️◀️◀️
@tajarobteb1
?????????????
فصل بهار و راهکارهای سالمسازی بدن به روش شربتها + استفراغ ها + دفع یبوستها
(شماره دوم)
۱- شربت سکنجبین ساده پنج قاشق دریک الی دولیوان اب با خیارخردشده
روش تهیه سکنجبین :: عسل یک لیوان با نصف لیوان عرق نعنا با یک ششم سرکه سیب خانگی
۲-شربت عسلاب با خیارخردشده
۳- شربت سکنجبین ساده
۴- سکنجبین با کاهو
۵- شربت دمنوش عناب به تعداد ۱۴ دانه هرروز
۶- شربت سرکه شیره داروی بسیارقوی اجدادمان
۷- شربت آلو بخارا
۸- شربت تمرهندی با عسلاب یا شربت تمرهندی بدون نمک و صاف کرده
۹-شربت انارشیرین یا با اندکی عسل
۱۰ – شربت اب پرتقال بشرطی که یبوست شما تشدید نشود حتما طبیعی
۱۱- شربت شیره انگور با اندکی سرکه سیب
۱۲- شربت زرشک با عسل
۱۳- شربت به لیمو
۱۴-شربت عسلاب با لیموترش
۱۵ – شربت آلبالو
۱۶ – شربت دوغ ترش با پودر گلبرگ گلسرخ
۱۷ – سبزی های ریحان و خاصه خرفه و بالاخص سبزی های بهاری کوهستان در روزهای اولیه فروردین
۱۸ – استفراغ به روشهای زیر :
۱۸/۱-ایجاد قی مصنوعی برای تخلیه اخلاط گوارش بیش ازده متری
۱۸/۲- ایجاد حجامت عام درروزهای افتابی و بدون باد در۱۷ و ۱۹ و ۲۱ ماه قمری درفروردین ماه تا سنین ۶۰ سالگی به منظور دفع رسوبات کثیف خون در هزاران کیلومتر عروق بدن ماها
۱۸/۳ – فصد تحت نظر پزشک متخصص براساس تشخیص غدد
۱۹- همت ویژه برای دوری از یبوست با خوردن آشهای ساده که پایه اش برنج و سبزیجات و اندکی ادویه جات به اندازه یک نخود
ادامه دارد درشماره ۳⃣◀️◀️◀️◀️
@tajarobteb1
فصل بهار و بروز بیماریهای حساس آن از منظر طب سنتی
( شماره سوم)
۱- مزاج فصل بهار یعنی طبیعت گرم و تر یعنی بروز علائم دم
این فصل مناسب پیرها و مناسب خشک مزاجان
فعال شدن حرکت خون با اخلاط زمستانه
سرخ شدن پوست بدن و بالاخص درصورت
با خوردن ادویه جات درحلق و ریه بشدت التهابات رخ میدهد
بروزدمل ها و جوشها و خاصه کهیر و خارش های پوستی منجربه خون ابه
فعال شدن درد مفاصل درزانو و استخوانها
۲- دراین فصل افراد پرخور :: دچار سکته شده + بروز ام اس + غلبه خلط سودا یعنی بروز خلط سرد و غلیظ و خشک + احیا شدن سرطان
۳- مصرف زیاد سرخکردنی درفصل بهار:
مردان : تورم پروستات
زنان : بیماری در واژینال و پولیپ رحم .
التهابات و سوزش وخارش و ابریزش چشم
۴- بدخوری درتغذیه ها : تغذیه سرد و گرم با هم در یک وعده +با مصرف میوه گیوی با پرزش و یا هلو با پوستش ، سبب آسم و تنگی نفس
۵-مصرف شکلات ها و کافئین ها و میوه نارنگی درفصل بهار :: تورم لوزه
۶- مصرف میوه نارس مثل چغاله بادام و گوجه سبز ، ضد گوارش و یبوست
⛔️⛔️ ممنوعیتهای این فصل ::
۱- ممنوعیت مصرف سیر + ترشیجات + پیاز ، مگر درحد ضرورت و الا بدن منجر به بو های کثیف میشه
۲- ممنوعیت مصرف کله و پاچه گوسفندی درفصل بهار و ممنوعیت گوشتهای گاو و گوساله و قارچ
۳- ممنوعیت آش رشته
۴- ممنوعیت مصرف انواع گوشتها بالاخص درمسافرت که منجر به کهیر میشه
۵- مصرف تنقلات و شیرینی جات زیاد و هله هوله خوری تکراری باعث فشارخون بالا عیرقابل کنترل میشه چون شیرینی زیاد لختگی درخون ایجاد میکنه
۶- پرهیزاز مصرف شوری و تلخی زیاد
ادامه دارد درشماره ۴⃣◀️◀️◀️
@tajarobteb1
????????????
فصل بهار و پاکسازی بدن با مصرف سبزیجات بهاری دراوائل فروردین
(شماره ۴⃣جهارم )
۱- سبزی یونجه تازه رسیده : مزاجش گرم + رشددهنده استخوان + چاق کننده + استخوان ساز + آهن ساز + ضد فلجی صورت + ضد تیک صورت + مصرف زیادش نفاخ است مگر با عسل و نبات
یونجه با عسل ضد ورم سرد
یونجه با سرکه ضد ورم گرم
۲- سبزی شنگ تازه رسیده :مزاجش سرد + ضد نقرس +ضد اسهال + ضد خونریزی های گرم در معده و واژینال
۳- سبزی قازیاغه ( غازیاغه ) :: مزاجش سرد +ضد بارداری و عقیم کننده و کاهنده اسپرم درمصرف زیادش + ضد برص و لک سفید
۴- سبزی شبدر تازه : ضدگرفتگی مجاری ادراری + ضد صرع + ضد تشنج + ضد مفاصل درد + دارای مزاج گرم
۵- سبزی باقلا : ضد پارکینسون + ضد فشارخون + ضد سرطان + ضد صفرا
۶- مارچوبه : ضدالتهابات بهاری + تقویت کیسه صفرا
۷- سبزی جعفری : ضد سرطان + تقویت قلب + تقویت شادابی پوست + ضد عفونت + ضد بوی بد بدن
۸- سبزی نعناع: تقویت استخوانها + ضداسپاسم ها+ ضد اسهال + ضد سرماخوردگی و ضد آنفلونزا + ضد سرطان
۹- ریواس : ضد دیابت + ضد فشارخون
۱۰- سیر : ضدبیماریهای قلبی + ضد کلسترول بالا + ضد سکته قلبی + ضد لخته خون + تقویت سیستم ایمنی بدن
ادامه دارد درشماره ۵⃣⬅️⬅️⬅️
@tajarobteb1
حسین معارفی (محقق طب اسلامی و سنتی), [۲۰.۰۳.۱۸ ۰۱:۱۴]
[Forwarded from کانال طب اسلامی و سنتی حسین معارفی]
??????????
فصل بهار و راهکارهای مقابله برمبنای طب سنتی
(شماره ۵⃣?)
۱- ورزش سبک و پیاده روی زیاد و پرهیز ازورزشهای سنگین
۲- خوردن مسهل بهاری نوبه ای به روش اجدادی
دمنوش بنفشه یا ختمی یا پنیرک یا مغز فلوس
۳- شربت خاکشیر ناشتا با اندکی گلاب
۴- شربت شکرسرخ
۵- دوری ازمصرف آب در ظروف پلاستیک
۶- عادت به کم خوری و پرهیز از مصرف پختنی ها
۷- دوری جدی دراین فصل از زنجبیل و دارچین و فلفل
۸- دوری ازغذای چرب و سرخ کردنی و خامه ها و شیرینی جات
۸- مصرف تغذیه لطیف مثل بوقلمون و بلدرچین + شیر باعسل درصبحانه + اب سیب با عسل
@tajarobteb1