خون ساز و استخوان ساز
میوه ها :
انگور وآب انگور- توت – خرما – موز- زردآلو و برگه زردآلو- آلو و آلوچه خشکه- سیب و آب سیب- انجیرتر و خشک- انار- گلابی و آب گلابی- خیار بوته ای با پوست و ته- زرشک – عناب – شاه توت- زغال اخته- سنجد- به- ۵۷- موز باخرما-
سبزیجات و گیاهان :
چغندر خام و پخته- جعفری- شاهی- هویج وآب هویج- کدو حلوایی- اسفناج- کلم قرمز و سبز- نخود- یونجه- شبدر- ریحان- شنبلیله- گزنه- رازیانه (فقط خانم ها)- لبو- پونه- کلم- بهار نارنج- بابونه- گلپر-زنجفیل با دارچین- بومادران- جوانه حبوبات و غلات- ذرت بو داده- عناب- شاهدانه-
غذاها :
کباب خانگی با گوشت گوسفند – شوید پلو- کشمش پلو- زیره پلو- حلیم با گوشت گوسفندی- کله پاچه- برنج سبوس دار قهوه ای + تخم مرغ عسلی محلی- کوکوی گوشت چرخ کرده+ روغن زیتون+ تخم مرغ محلی- مغز قلم گوسفند- کله جوش(با بادام و گردو)– خورشت فسنجان با بادام و گردو- سوپ گندم- صبحانه ارده با شیره یا عسل( ۳ روز در هفته)- صبحانه تخم مرغ با روغن زیتون یا روغن کنجد با پیاز و خرما یک روز در میان- جگر ( کباب جگر و آب پز) – کباب ماهی-
نسخه ها :
۱- شیر + خرما
۲- آب هویج با عسل
۳- پودر آرد بو داده (سویق) گندم ،یونجه، جو.. با روغن زیتون
۴- استعمال بوی خوش
۵- پوشیدن لباس قرمز
۶- خاکشیر خیسانده با آب ولرم+ عسل ناشتا
۷- سیاهدانه نیمکوب یک واحد+ عسل ۴ واحد(بلافاصله بعد از نیمکوب کردن با عسل ترکیب کنید ۶ ماه ماندگاری دارد)
۸- مصرف مکرر آب خیسانده نخود خام با عسل روزی ۲ لیوان آب کرفس ۹- پودر میخک با شیر گرم
۱۰- شیر شتر
۱۱- ۲۱ عدد مویز صبح ناشتا
۱۲- پودر چهار مغز ۱ واحد با عسل۴ واحد
۱۳- شلغم پخته در شیر
۱۴- ترب و آب آن خصوصاً با عسل
۱۵- مخلوط پودر کامل سنجد با شیره انگور
۱۶- فندق خام بعد از هر وعده غذایی
۱۷- ۲الی۳ عدد سیب درختی تمیز کرده با پوست بخورید و بلا فاصله بعد یک قاشق عسل بصورت لیسیدن و بلا فاصله یک استکان عرق بید مشک
۱۸- آب نخود با روغن زیتون
۱۹ – شب ۲۰ انجیر با ۱۰ عدد آلو را خیس کرده صبح ناشتا بخورید
۲۰- یک قاشق عسل ناشتا و قبل از خواب بصورت لیسیدن
۲۱- مخلوط پودر کامل سنجد(۱ واحد ) باعسل(۴ واحد)
۲۲- یک قاشق پودر پوست تخم مرغ محلی را صبح در یک استکان آب لیمو ریخته و شب آنرا صاف کرده و آب صاف کرده را بعد از شام میل کنید
۲۳- یک قاشق پودر پوست تخم مرغ محلی را همراه با غذای چرب مصرف کنید
۲۴- پودر پوسته تخم مرغ محلی (۱ واحد) با عسل (۴ واحد) مخلوط کرده شبها قبل از خواب یک قاشق میل کنید
۲۵- خوردن مخلوط پودر کامل سنجد با شیر و عسل بصورت فرنی
۲۶- مصرف روزانه شیربادام ( ۵۰ گرم مغز بادام را برای ۵ دقیقه در آب جوش ریخته و پوست بگیرید. سپس آنها را با ۲ لیوان آب سرد و ۲ قاشق عسل در مخلوط کن ریخته کاملا میکس کنید. شیرسفید بدست آمده را طبق دستور میل کنید(۳ مغز دیگر را هم می توانید به همین ترتیب تبدیل به شیرگردو،شیرفندق وشیرپسته کنید)
۲۷- خوردن سرکه انگور یا سیب خانگی(یک قاشق)+ شیره خانگی (یک فنجان)- ۲۷- مغز بادام خام روزی ۱۴ عدد مانند آدامس جویده شود- ۲۸- شیره انگور
۲۹- شیره خرما
۳۰- شیره توت
نکته : خوردن گیاهان حاوی ویتامین ث با غذا باعث افزایش چند برابری جذب آهن غذا می گردد .
موارد پرهیز: پیاز – پیازچه – چای غلیظ – قهوه- باقلا- سردی ها – آب یخ- ترشیجات- کاکایو- شکلات- فست فودها- غذاهای کنسروی و بسته بندی- سس – رب- لبنیات
علی مهربانی