آخرین مطلب

تغذیه گرم و تر برمبنای طب سنتی

مواد غذایی گرم و تر : 

? لبنیات : کره گوسفندی، شیر گوسفندی.

? صیفی جات : خربزه، طالبی، انگور، گرمک، خیار چنبر.

?میوه ها : انجیر، سیب شیرین، قیسی، کشمش، مویز، آناناس، توت سفید.

?ریشه ها: شلغم، هویج، زردک.

?سبزیجات: شبدر، تربچه، جوانه گندم.

?حبوبات: گندم، لوبیا، سویا.

?گوشت: گوسفند، جگر سیاه، جگر سفید، پاچه گوسفند، بوقلمون، جوجه مرغ، زبان، چشم.

?مغزهای گیاهی: بادام شیرین، بادام زمینی، تخم طالبی، تخم خربزه، تخم هندوانه، تخم خرفه، تخم کدو تنبل، کنجد.

?نوشیدنی : آب هویج، آب انگور، آب سیب، شربت خاکشیر، شربت زعفران، چای گل گاوزبان، شیر موز، شیر عسل.

?متفرقه: شیره انگور، روغن کنجد، روغن کرچک، روغن بادام تلخ، روغن آفتابگردان، روغن کدو، روغن گاو، دنبه، ارده، سمنو، تخم ریحان، مربای بالنگ، تخم شربتی، تخم کتان، تخم مرغ.

@farsna