سوال
سویق عدس چند دقیقه رو حرارت تفت بدین کافیه؟متشکرم
جواب
۱:با سلام استاد تو این مطلب در مورد سویق نوشته نمیخواد پخته بشه حبوبات بصورت خام تفت داده شود اما شما فرمودین پخته وخشک سپس تفت داده شود کدوم بهتره ؟؟
۲- اگرپخته شده و خشک شود اب ذاتی آن که نیازاست بیرون ریخته ایم عقل میگه این خطااست و اما اگرهمانند آردی که برای حلواتفت میدهیم این عدس را تفت بدهیم و سویق کنیم این خاصیت ذاتی حفظ میشه
۳= سویق عدس زیادش تولید خلط سودا میکنه و بانوانی که بیش از حدخونریزی رحمی در یک مقطع دارند و یا عازم سفر زیارتی هستند برای قطع خونریزی مفید است و لیکن زیادش برای بانوان سردی رحم و تخمدان تولید میکنه