آخرین مطلب

خشکبار و مصرف زیاد آن در فصل بهار و جایگزینی آن بر مبنای طب سنتی

⚠️در مصرف #آجیل زیاده روی نکنید.

?آجیل مرسوم امروزی ترکیبی از مغزهای با طبع گرم هستند که با افزودن #نمک گرمی آنها افزایش می یابد و مصرف آنها در فصل #بهار توصیه نمی شود

?بهتر است از ترکیب #آلبالو و #گیلاس و برگه #زردآلو و میوه های خشک ترش مزه بجای آجیل استفاده کنیم.

✅مصرف لواشکهای بهداشتی و خانگی بسیار مناسب بهار است و برای پذیرایی توصیه می شود.

?می توانید به تناسب سلیقه بجای شیرینی و آجیل از #کاهو و #سکنجبین و شربت های آلبالو ، #لیمو ، #خیار ، #گلاب ، #عرق_کاسنی ، سکنجبین و #تخم_خرفه برای پذیرایی استفاده کنید و احساس سبکی و آرامش خوبی به مهمانهایتان ببخشید.

?دکتر محبوبه ابریشم کار

?@persianmedicine?