زولبیا و بامیه، پای ثابت سفره های افطار
زولبیا و بامیه در این سالها به نوعی سنت رمضانی ایرانی ها تبدیل شده است. طراحی شیرینی های ایرانی چون حلوا،زولبیا و بامیه، همیشه شامل دو جزء چربی و شیرینی است که موجب افزایش قوا می شود. حلوای کم چرب خوب است و خوردن آن توصیه می شود ولی در مصرف زولبیا و حلوای خیلی شیرین نباید زیاده روی شود چون روغن زیاد دارند که می تواند اخلاط نامناسب تولید کند و همچنین شیرینی زیاد، موجب تشنگی، ضعف گوارشی، کاهش اشتها و در نهایت چاقی
سایت معتبر تندرستان
///////////////////////////
🟢زولبیا و بامیه بخوریم یا نخوریم؟🟢
🔷زولبیا و بامیه در این سالها به نوعی پای ثابت سفره های ایرانی است. طراحی شیرینیهای ایرانی چون حلوا، زولبیا و بامیه، همیشه شامل دو جزء چربی و شیرینی است که موجب افزایش قوا میشود.
🔷حلوای کمچرب خوب است و خوردن آن توصیه میشود ولی در مصرف زولبیا و حلوای خیلیشیرین نباید زیادهروی شود چون روغن زیاد دارند که میتواند اخلاط نامناسب تولید کند و همچنین شیرینی زیاد، موجب تشنگی، ضعف گوارشی، کاهش اشتها و در نهایت چاقی میگردد.
🔷بهتر است زولبیا و بامیه، جهت رفع هوس و به میزان بسیار کم، یک تا دو ساعت پس از افطار خورده شود.
📣به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید
👇👇👇
@DrMirghazanfari
//////////////////////////////////////
🔴زولبیاو بامیه تیره،سرطان زاست!
♦️زولبیا و بامیه تیره در روغنی که چندبار حرارت دیده و یا در حرارت بالا طبخ میشوند.
⭕️که آنها را سرطانزا،دشمن اصلی قلب،کبد و گردش خون میکند!
┅┅❅❈❅┅┅
➥🏵 @TebeBooAli