– مادر روزانه لیموشیرین در چند نوبت میل کند تا از کانال شیر مادر , گوارش و مزاج بچه خنک شود .
۲- مادر از مصرف گوشت های قرمز بالاخص گاو و گوساله و شتر مرغ و شتر و بوقلمون پرهیز کند . و یا حداقل مصرف گوشت سفید ماهی دریایی را با اندکی خرما داشته باشد .
۳- مادر عرق کاسنی را بین نصف تا یک استکان را میل کند تا از کانال شیردهی بچه خنک شود .
تذکر مهم تحت هیچ شرائطی به کودک عرقیجات ندهید .
۴- کودک را با عرق کاسنی پی در پی شستشو بدهید و اگز زمستان است با آب داغ مخلوط شود که کودک سرما نخورد .
۵- در فرهنگ اسلامی عقیقه کردن موجب دور شدن بلا از کودک و سلامت ماندنش میشود .
۶- ترنجبین را با آب داغ ژله ای درست کرده و با رعایت احتیاطات کامل در یک تنظیف تمیز به پیشانی کودک برای چند ساعت ببندید و تکرار آن مفید است و خوردن ترنجبین توسط مادر برای کاهش زردی در کودک بسیار مفید است . پشت گوشت بچه را با ژله ترنجبین تر کنید .
۷- مادر خوراک لوبیا میل کند و از مصرف بادمجان پرهیز کند و بجای آن از کدو خورشتی و حلوائی استفاده شود .
۸- از خوردن تغذیه جات گرم مزاج ( تر و خشک ) مثل بادمجان , فسنجان . گردو , تخمه جات و فندوق و آبگوشت پرهیز شود .