👈حذف سبزی از سفره و جایگزینی سالاد اشتباه است
🔹طبع اغلب سبزیها گرم است و به هضم غذا بسیار کمک میکند.
🔸سبزی سرشار از مواد معدنی و ویتامین است.
◀️ همچنین به علت دارا بودن فیبر، مانع یبوست میشود اما سالاد بر خلاف سبزی طبع سردی دارد و هضم غذا را (برخلاف تصور مردم)مختل می کند
@soroshesalamati
///////////////////////////////////////////
۶ اشتباه رایج در پخت سبزیجات❗️
👈جوشاندن
👈دیر چاشنی زدن
👈استفاده روغن زیاد
👈خرد کردن غیر یکسان
👈استفاده نکردن از تمام سبزی
👈سرخ کردن در حرارت نامناسب
🔴(این اشتباهات = کاهش خواص آنها)
💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید
//////////////////////////////
در سایت خودم به سبزیجات بسیار اشاره شده است کلیک کن
http://tajarobteb.ir/?s=%D8%B3%D8%A8%D8%B2%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AA
////////////////////////////
❗️خواص سبزیجات :
▫️جعفری : خون ساز
▫️تربچه : ضد سرطان
▫️ترخون :جانشین نمک
▫️تره : کاهنده کلسترول
▫️گشنیز : کاهنده قند خون
▫️ریحان : آرامبخش و خواب آور
🌿 @TebbolAeme 🌿
❗️خانم هایی که سبزیجات سبز می خورند از ابتلا به بیماری های زیر در خود پیشگیری می کنند:
▫️چاقی
▫️استرس
▫️بیماری های عفونی
▫️بیماری های تخمدان
🌿 @TebbolAeme 🌿
🔰 روزی دو کیلو میوه و سبزی بخوریم !؟
🔻کم خوردن فیبر و مصرف زیاد چربی ( مثل پنیر ، تخم مرغ و گوشت ) و غذاهای آماده ، از شایع ترین سبب های یبوست است ولی از نگاه پزشکی پارسی ،نباید و نمی توان به همه افراد ، بدون توجه به مزاج پایه و نوع سوء مزاج های احتمالی آنها ، توصیه کرد روزانه میزان زیادی میوه و سبزی (آن هم از هر نوعی) بخورند .
🔻زیاده روی در مصرف میوه و سبزی ، گر چه ممکن است مشکل یبوست فرد را برطرف کند ، ولی احتمال دارد که در درازمدت فرد را دچار مشکلات دیگری در همین دستگاه گوارش یا دیگر اعضای بدن نماید.
🔻باید بدانیم مصرف هر سبزی و میوه یا هر گیاه دارویی برای درمان یبوست مفید نیست و هر سبزی و میوه و روغنی مانند آلوی بخارا و انگور و زردآلو و روغن کرچک و زیتون ، برای همه ی اقسام یبوست و در همه افراد ، بطور یکسان کارساز و بی عارضه نیست .
✅درمان اصولی یبوست ، بدون تشخیص گونه و سبب آن ، ممکن نیست و اگر چه مصرف برخی گیاهات می تواند در ظاهر یبوست را کاهش دهد یا موقتا از بین ببرد ، اما از سوی دیگر ممکن است سبب اصلی یبوست را شدیدتر کند یا ناخوشی های دیگر فرد را افزایش دهد .
🖊دکتر ناصر رضایی پور (متخصص طب سنتی ایرانی )
انجمن علمی طب سنتی ایران
🌐 www.itma.ir
👉 @persianmedicine 👈
👈سبزی ها را با مایع ظرفشویی نشویید
🔻شستن سبزی ها بامایع ظرفشویی نه تنها بی فایده است، بسیارهم مضر است
🔹شستن سبزیجات با محلول سرکه یا نمک طبیعی است.
💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
///////////////////////////////////////
✅سبزی ها اکثرا مزاج گرم دارند !
✍️حذف سبزی از سفره و جایگزینی سالاد از اشتباهات تغذیه ایی ایرانیان است . طبع اغلب سبزی ها گرم است و به هضم غذا بسیار کمک می کنند ، سبزی ها سرشار از مواد معدنی و ویتامین هستند !
همچنین به علت دارا بودن فیبر، مانع یبوست می شود. اما سالاد بر خلاف سبزی، طبع سردی دارد و هضم غذا را (برخلاف تصور مردم) مختل می کند. سالاد را نباید همراه غذا بخورید بهترین ماده جهت شستشو و ضدعفونی سبزی ، سرکه و نمک دریا می باشد…
☜【طب شیعه】
🍏 @tebshia20🌿
///////////////////////////////////////////////
✅سبزی های پرخاصیت کدامند؟
👈کاهو : صاف کننده ی خون ، کمک به درمان غلظت خون، خواب بهتر
👈برگ چغندر : رفع غلظت خون و تقویت اسکلت بندی
👈کرفس : تقویت اعصاب
👈خرفه: سلامتی کبد و افزایش عقل
👈شنبلیله: ضد دیابت
👈کاسنی: زیبایی و نشاط، اصلاح کبد
👈تره: رفع کم خونی،اصلاح طحال
👈پست را ذخیره و برای دوستان خود ارسال کنید 👉
https://eitaa.com/drusefi
♦️سبک زندگی سالم با دکتر یوسفی
@drusefi♦️