آخرین مطلب

اسفناج و خاصیت آن بر مبنای طب سنتی

👈خواص اسفناج:

🔹مدر
🔹ملین
🔹 زود هضم
🔹 و دفع کننده صفرا بوده
🔹 جهت رفع التهاب و تشنگی 🔹تب های گرم، بیماری های ریه مفید است.

🔸غرغره آب آن جهت گلو درد و اشامیدن عصاره آن با شکر برای سنگ کلیه و سوزش ادرار مفید است.
🔻 اسفناج به دلیل داشتن سالیسیلات باعث دفع آهن می شود به همین دلیل خداوند متعال مقادیر زیادی آهن در آن قرار داده تا مصرف کننده دچار کم خونی نشود پس بر خلاف تصور همگان موجب درمان کم خونی فقر آهن نخواهد شد.

مصرف زیاد آن برای سردمزاجان و افراد دارای سردرد و بیماری های طحال مضر است.

💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید

🍃اسفناج غنی ترین منبع آهن

اگر گوشت نمیخورید اسفناج را جایگزین کنید

▫️ باعث عضله سازی و افزایش قدرت میشود و همچنین عوارض جانبی دیگر منابع را ندارد.هرصد گرم اسفناج به اندازه یکبسته قرص آهن دارد اما بدون عوارض.
البته مصرف بیشتر از دوبار در هفته توصیه نمیشود زیرا بدن باید فرصت جذب عناصر را داشته باشد.

@SAMENTEB110