✔️نارنج از دیدگاه طب ایرانی سرد و خشک بوده ولی پوست زرد و شکوفه آن گرم و خشک می باشد.
✔️نارنج در تسکین سرفه و گلودرد موثر است ،کافی است یک عدد نارنج را نصف کرده،هسته ها را خارج نموده و روی آن پودر نبات بریزید،سپس در ظرفی کوچک با مقداری آب، آن را بپزید.
✔️اب نارنج حاوی ویتامین C و آنتیاکسیدان بوده ودر افزایش ایمنی بدن بخصوص در فصول سرد سال موثر می باشد.
✔️همچنین در کاهش فشارخون بالا و رفع استرس بسیار موثر می باشد.
✔️عرق بهار نارنج، مقوى جسم و روح بوده و در درمان بى خوابى هاى عصبى موثر است ولى زیاده روى در خوردن و بوییدن آن بى خوابى ایجاد مى نماید.
✔️پوست نارنج به صورت خلال ، نشاط آور و مقوى قلب و معده است.
✔️مربا و ترشی پوست نارنج تقویتکننده معده است.
⛔️مضرات آب نارنج :
⚠️براساس اصول طب سنتی، همه مواد غذایی ترش برای اعصاب بدن مضرند ولی در میان ترش مزهها، نارنج کمترین ضرر رابه عصبها می رساند.
💠 می توان جهت پیشگیری از ضعف کبد مقداری عسل به آن اضافه نمود.
⚠️زیادهروی در مصرف آب نارنج ممکن است باعث افزایش فشار خون و تپش قلب شود.
⚠️اب نارنج در برخی افراد باعث تشدید سردردهای میگرنی می شود.
🖊دکتر زهره صابری(متخصص طب سنتی ایرانی)
انجمنعلمیطبسنتیایران
👉 @persianmedicine 👈