آخرین مطلب

ماکارونی و مضراتش یر مبنای طب سنتی

💊 خوردن «ماکارونی» زیاد برای زنان خطرناک است

🏵کارشناسان ایتالیایی متخصص تغذیه به این نتیجه رسیدند که خوردن زیاد ماکارونی موجب بروز بیماری‌های قلبی و ایجاد اختلال در رگ‌های خونی زنان می‌شود

🏵ماکارونی موجب افزایش تجمع اسیدهای چرب و پایین آمدن سطح کلسترول خوب خون می‌شود که این موارد خود تحت تاثیر ترشح هورمون زنانه استروژن فعال می‌شود

🏵 ماکارونی به دلیل داشتن آهن و روی برای کسانی که دچار کم‌خونی هستند، مفید است

┅❅❈❅┅
#طب‌بوعلی‌سینا💯👆

////////////////////////////////////////

🔹مـاکـارونــی

یکی از راه های استعمار و کشتارخاموش، جنگ غذایی است که خیلی دقیق و نرم عادات غذایی ایران بلکه کل جهان را تغییر دادند. ابتدا ما را با انواع غذاهای دوست داشتنی اما مضر مریض می کنند سپس دلسوزانه برای ما پدری می کنند و انواع و اقسام داروها را به مامی فروشند و این همان تجارت مرگ است.

👈ضائقه ی فرزندان ما را از نخود ، کشمش ، گندم بو داده وعسل به چیپس و پفک ، ساندویچ ، پیتزا ، ماکارونی و…. سوق دادند.

🔺مضرات ماکارونی :

– هیچ ارزش غذایی ندارد.
– حاوی گلوتن صنعتی است
(گلوتن صنعتی سرطان زاست).
– تهیه ماکارانی با آردنول و فاقد سبوس است.
– به دلیل حالت خمیری و زیادجوشیده نشدن، موسین و پتیالین بزاق کمتر تولید شده و به راحتی هضم نمی شود.
– فاقد فیبر گیاهی بوده و ایجادیبوست می کند.
– باعث به وجودن آمدن سم پتومائین و گازهای سمی دیگر در روده بزرگ میشود.

https://eitaa.com/Yuzarsif313Hakim

کانال طب سنتی اسلامی ایرانی 👆👆

انتشار بدهید

///////////////////////////////////////////////

💊💊📚📚🔰ماکارونی ؛ بایدها و نبایدها

🔸ماکارونی فرآورده‌ای است از آرد گندم و پس از هضم در بدن خلطی غلیظ ایجاد می‌کند که منجر به احساس سنگینی و خواب‌آلودگی می‌شود.

🔹مواد زائد ناشی از هضم ماکارونی در بدن غلیظ، چسبنده و سنگین هستند که تدریجاً در بافتها و مجاری بدن انباشته می شود و به مرور منجر به بروز بیماریهایی مانند کبد چرب، پرفشاری خون، انسداد عروق، سنگ کلیه، سنگ کیسه صفرا و… می‌گردند.

💠چند نکته مهم

۱️⃣ مصرف همزمان #ماست، #ماست_و_خیار، #سالاد_فصل یا #سالاد_شیرازی با ماکارونی ممنوع است و عوارض را تشدید می‌کند.

۲️⃣ مزاج‌های #گرم_و_تر ( #دموی) و #سرد_و_تر ( #بلغمی) باید در مصرف ماکارونی حد اعتدال را بیشتر از سایر مزاج‌ها رعایت کنند.

۳️⃣ ضروری است در زمان طبخ ماکارونی از پودر #آویشن_شیرازی و #دارچین برای کاهش عوارض جانبی ماکارونی استفاده شود.

۴️⃣ توصیه می‌شود هنگام سِرو غذا، ماکارونی با سبزیجاتی مانند #ریحان، #نعناع، #مرزه و #جعفری خورده شود.

🖋 دکتر مریم مصفا (دکترای تخصصی داروسازی سنتی)

#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران

👉 @persianmedicine

////////////////////////////////////////////////

🔖مصرف ماکارونی ؛ بایدها و نبایدها

🔸ماکارونی فرآورده‌ای است از آرد گندم و پس از هضم در بدن خلطی غلیظ ایجاد می‌کند که منجر به احساس سنگینی و خواب‌آلودگی می‌شود.

🔹مواد زائد ناشی از هضم ماکارونی در بدن غلیظ، چسبنده و سنگین هستند که تدریجاً در بافتها و مجاری بدن انباشته می شود و به مرور منجر به بروز بیماریهایی مانند 🔻
کبد چرب،
پرفشاری خون،
انسداد عروق،
سنگ کلیه،
سنگ کیسه صفرا و… می‌گردند.

💠چند نکته مهم

۱️⃣ ⛔️مصرف همزمان #ماست، #ماستوخیار، #سالادفصل یا #سالادشیرازی با ماکارونی ممنوع است و عوارض را تشدید می‌کند.

۲️⃣ مزاج‌های #گرموتر ( #دموی) و #سردوتر ( #بلغمی) باید در مصرف ماکارونی حد اعتدال را بیشتر از سایر مزاج‌ها رعایت کنند.

۳️⃣ ضروری است در زمان طبخ ماکارونی از پودر #آویشن_شیرازی و #دارچین برای کاهش عوارض جانبی ماکارونی استفاده شود.

۴️⃣ توصیه می‌شود هنگام سِرو غذا، ماکارونی با سبزیجاتی مانند #ریحان، #نعناع، #مرزه و #جعفری خورده شود.

✅عضویت در کانال #نسخجامعطبسنتیاسلامی

https://eitaa.com/nosakh