آخرین مطلب

مزه طعم ها بر مبنای طب سنتی

💊💊💊#رابطه_طعم_غذا_ها_با_میزان_سردی_و_گرمی

😖 طعم تلخ: بسیار گرم است زیرا زبان را بخراشد و اجزاء زبان را از یکدیگر جدا کند.

😮 طعم تند: حرارتش کمتر از تلخ است و زبان را ببرد.

😝 طعم شور: که حرارتش از آن هم کمتر و تیزی در زبان پدید آورد.

😋 طعم شیرین: که نه چندان گرم است که اجزاء زبان را بپراکند و نه سرد است که آن را به هم کشد بلکه معتدل است و در زبان نرمی تولید می کند.

🤨 چرب: که اعتدال آن کمتر از شیرین است.

😕 طعم ترش: که سردی آن از بعدی هم کمتر است و تیزی در زبان پدید آورد.

😒 طعم گس: سردی آن کمتر از بعدی است و زبان را کمتر به هم کشد مانند پوست نازک داخل انار و سنجد رسیده.

😐 طعم قابض: بسیار سرد است و اجزای زبان را به هم کشد مانند پوست انار یا سنجد نارس
@soroshesalamati