📚📚📚📚📚🔰شکر سرخ، قهوهای و سفید چه تفاوتی دارند؟
۱️⃣شکر سرخ، شکر خامی است که از عصاره گیاه نیشکر به دست میآید. مزاج گرم و تر دارد و دارای انواعی از املاح، ویتامین و مواد معدنی است. همچنین نسبت به بقیه انواع شکر کالری کمتری دارد.
۲️⃣شکر قهوهای از ترکیب شکر تصفیه شده با مادهای به نام«ملاس»که ماده مغذی نیشکر است به دست میآید و رطوبت بالایی دارد.
۳️⃣شکر سفید با اضافهکردن مواد شیمیایی، از فرآوری شکر خام بهدست میآید و به دلیل فرآیند فرآوری دچار تغییرات شده و مزاج سرد و خشک دارد.
🖋 دکتر مریم مشهدی(متخصص طب سنتی ایران)
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
👉 @persianmedicine 👈