⛔️⛔️⛔️⛔️چرا سوسیس و کالباس همیشه صورتی و تازه به نظر میرسند در حالی که گوشت بعد از مدتی تیره رنگ میشه ؟🌭
▫️پاسخ سدیم نیتریت است. یک افزودنی مجاز که بطور گسترده در صنعت گوشت استفاده می شه. علامت اختصاری این نمک صنعتی در اروپا E250 است
▫️سدیم نیتریت در مجاورت گوشت نیتروزامین ایجاد می کنه که باعث تخریب دی.ان.آ میشه و این یعنی آغاز پروسه ای که می تونه به جهش سلولی و در نتیجه سرطانی شدن سلول منجر بشه
+ از سرطان هایی که رابطه شون با سدیم نیتریت قطعی است سرطان روده است که سومین سرطان کشنده در فرانسه است
👉 @tebesonatii
////////////////////////////////////////////
🛑 خوردن تنها ۲ تکه کالباس و سوسیس، ابتلا به دیابت را افزایش میدهد
🔹یک تحقیق جدید حاکی است که مصرف روزانه ۱۵ گرم گوشت فراوری شده سوسیس و کالباس کافی است که خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را به میزان ۱۵ درصد افزایش بدهد.
➖➖➖➖➖➖➖➖
@Qomonline
#قمآنلاین، کانون اخبار مهم⚠️