آخرین مطلب

بستنی سازی با اسیدهای خوکی ؟

⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️
برخی شرکت های بستنی سازی از اسیدهای چرب مشکوک به منشاءخوکی استفاده می کنند
حجت الاسلام و المسلمین علی ارجمند مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی البرز در گفت وگو با خبرنگار فارس در کرج گفت: بر اساس اطلاعات به دست آمده، برخی از شرکت های بزرگ بستنی سازی، در مراحل ساخت بستنی ها از اسیدهای چرب وارداتی استفاده می کنند.
وی افزود: بستنی نوعی دسر منجمد و مزه‌دار است که باید شامل حداقل ۱۰٪ چربی شیر باشد؛ مقدار این چربی می‌تواند از ۱۰ تا ۱۶ درصد تغییر یابد که معمولاً بستنی‌ها حاوی ۱۴٪ چربی شیر هستند، همچنین بستنی می‌تواند شامل دیگر انواع لبنیات مثل خامه باشد که به همراه مواد شیرین‌کننده و طعم‌دهنده تهیه می‌شود.
ارجمند ادامه داد: برخی از شرکت های بزرگ بستنی سازی، این شرکتها در مراحل ساخت بستنی ها از اسیدهای چرب وارداتی استفاده می‌کنند، این اسید‌ها در اروپا با شناسه E471 و E472 شناخته می شود و منشاء حیوانی و گیاهی دارد، اگر منشاء گیاهی داشته باشد بر روی محصول کلمه «plant» درج می شود و اگر درج نشد منشاء آن حیوانی و انحصاراً منشاء خوکی دارد.
مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی البرز تصریح کرد: متاسفانه شرکت های بستنی سازی در این زمینه اطلاعات درستی در اختیار دستگاه های نظارتی قرار نمی دهند، همچنین بر اساس قانون نظارت شرعی بر صید و ذبح مصوب ۱۳۸۷ مسئولیت نظارت شرعی در کشور با حوزه های نمایندگی ولی فقیه در سازمان های جهاد کشاورزی استان ها است و محدوده نظارت این حوزه ها نیز منحصر به کشتارگاه ها و شرکت های بزرگ فراورده گوشتی است و به دلیل اختلافی که میان این قانون و آئین نامه اجرایی آن در مورد محل پرداخت هزینه ناظرین شرعی وجود دارد، در برخی از استان ها، عملا نظارتی بر روی محصولات شرکت های فراوری گوشت اعمال نمی شود، با این حال بنده به عنوان مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در استان البرز با شگرد های مختلف تلاش کرده ام که این نظارت را به هر طریق ممکن حفظ کنم.
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism_asli