💊💊💊🍃🌻🍃
🔰”به” و “رب به”
🌟بخش (۲)
✅فواید خوردن “به”
🔸اثرات مثبت بر فکر و ذهن
🔹احیای روحیه و خوشحال بودن
🔸ار بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها
🔹تقویت کننده قلب ، کبد و معده
🔸مفید برای زخم معده
🔹تحریک کننده اشتها
🔸نرم کننده سینه
🔹ادرارآور و کمک به هضم غذا
🔸از بین برنده بوی بد دهان
🔹مفید برای کاهش وزن (به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر).
اگر شما قصد افزایش وزن دارید ، میوه “به” را مصرف نکنید .
🔸ضد سرطان(حاوی آنتی اکسیدان)
🔹کمک به پایین آوردن کلسترول خون
🔸کاهش خطرات بیماری های قلبی(دارا بودن ویتامین ث)
💟نکته :
✨چون این میوه در تمام فصول سال در دسترس نمی باشد ،می توان از شکل های دیگر آن مثل رب “به” و مربا استفاده کرد ولی بهترین حالت آن ، رب “به” می باشد .
رب “به” بسیاری از خواص آنرا حفظ کرده و در عین حال عوارض نامطلوب میوه مانند نفخ را ندارد و از این جهت هضم آن راحت بوده و خواص دارویی آن نیز حفظ شده است .✨
🌸سلامت و تندرست باشید🌸
🖊دکتر علی قبادی (متخصص داروسازی و استاد طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران)
🆔 @drmmohebbi